Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thylane Blondeau

Bila je najljepša djevojčica na svijetu, a danas ima 16 godina i izgleda ovako

Foto: Instagram
1/5
15.11.2017.
u 21:23

Thylane Blondeau sa samo četiri godine snimila je prvu modnu kampanju, a kad se pojavila u Vogue u zlatnoj haljinici i štiklama svi su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu

Sa samo četiri godine Thylane Blondeau postala je popularna kada se pojavila u modnoj kampanji Jeana Paula Gaultiera. A kada je osvanula u Vogue u zlatnoj haljinici, s ružoma na usnama i u štiklama dobila nadimak najljepše djevojčice na svijetu.

 

 

CADEAUX

A post shared by 📷Thylane Blondeau (@thylanelenarose) on

 

Njeni roditelji, voditeljica Veronika Loubry i nogometaš Patrick Blondeau nisu vidjeli ništa loše u tome, ali naišli su na osude kako iskorištavaju svoju kćer. Thylane su već tada uspoređivali s Brigite Bardot i Laetitijom Casteom predviđali su da će postati 
svjetski poznata manekenka poput Kate Moss. 

Foto: IPA/PIXSELL

Thylane danas ima 16 godina i postala je uspješna, ne baš kao Kate Moss, ali zadržala se u manekenskom svijetu i nosi revije brojnih poznatih brendova. Nedavno je postala ambasadorica za kozmetički brend L'Oreal, a na Instagramu ima 1.8 milijuna pratitelja. 

Pogledajte gdje su i što danas rade nekada poznate TV voditeljice i urednice

 

Komentara 5

DU
Deleted user
00:37 16.11.2017.

Tko je to proglasio tu malu 'najljepšom djevojčicom na svijetu'? Kako pretenciozno, tipično novinarski, senzacionalistično...osim toga, moja kćer je puno ljepša od ove nabrijane curice s prevelikom bradom, preplavim fotošopiranim očima i preplanulog tena totalno netipičnog za običnu curicu koja se igra s drugim curama iz škole ili vrtića. Osim ako naravno netko nije od nje radio marionetu za fotografe, dizajnere, a čini mi se da jest.

NA
Narcis660
22:55 15.11.2017.

Crte lica i dalje jako lijepe.Zenska je preslatka .Dosta prirodna i jedinstvena s obzirom na plasticne koje su sve slicne kao jaje jajetu.Napumpane operirane izblajhane i anoreksicne.

GE
geez
00:53 16.11.2017.

"ružoma na usnama" Bravo VL! 😷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije