Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bila je iskorištavana, povodljiva, zavodljiva, a sada ulazi u novo životno poglavlje

Godinama je mlada Alka bila u sjeni drugih. Bila je naivna, vjerovala u ideale, no i iskorištavana, povodljiva, zavodljiva i zaljubljiva, sanjar i boem.
15. rujna 2019. u 07:08 1 komentara 12552 prikaza
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/11

Lijepa u svakoj životnoj dobi, u svakoj odjevnoj kombinaciji, Alka Vuica svojom pojavom budi pozornost. Njezine pjesničke poruke opjevali su mnogi glazbenici kojima smo se divili. Oni su toliko bili popularni jer je upravo Alka progovarala u njihovim pjesmama, jer su njezine riječi dopirale do srca publike.

Sandra Jurak Nastupala je pred tisućama, a onda je ostala bez posla i novca

Godinama je mlada Alka bila u sjeni drugih, kojima je napisala savršene tekstove. Bila je naivna, vjerovala u ideale, no i iskorištavana, povodljiva, zavodljiva i zaljubljiva, sanjar i boem. Njezine ljubavne priče počinjale su kao bajke, a završavale kao melodrame.

astro analiza Poznata Hrvatica na prekretnici: 'Pred njom je zavidna zarada'

Ali ona je u svakom vidjela princa i vjerovala da su doista posebni, nije drugima ni samoj sebi priznala pogrešne odabire. Ljubav i suze – mogla bi se nazvati njezina ljubavna priča. A upravo iz ljubavnih priča nastajali su divni stihovi, koji tako jednostavno zvuče, ali opisuju svaku žensku misao i emociju. S Mjesecom u Ovnu možemo je nazvati feministicom, zaštitnicom i podrškom samostalnim i samouvjerenim ženama. Ta njezina ženska inspiracija dolazi od mame koja je bila ispred svojeg vremena po samosvijesti i emancipaciji, koja je davala podršku Alki i njezinu načinu života, njezinu odabiru puta. Alka se uvijek brine o drugima, pa se ispod maske vedre i nasmijane žene skriva i zabrinuta i brižljiva mama.

Goran Višnjić astro analiza Goran Višnjić divi se samo određenim ženama, a ubuduće se treba čuvati ovoga

U srcu joj je muška energija, strast i hrabrost. Upravo ta srčanost ujedno je poziv na oprez da bude umjerenija, da primiri adrenalin. Alka Vuica ima nos za business i jako dobro zna kako može zaraditi novac. Njezina Venera u Biku jako voli potrošiti na luksuz, na odjevne kombinacije koje “govore njezinim jezikom”. Zato je češće bila prebrza u trošenju.

astro analiza Doris Dragović svojom pojavom izaziva divljenje i poštovanje

Ali jednom se živi i novac možeš nadoknaditi, a sreću treba uvijek živjeti. Neptun je već neko vrijeme vuče u više sfere, u iskonsku duhovnost, ali donosi “lutanja” i nejasne situacije, povremenu izoliranost od stvarnosti. No za nekoliko mjeseci će se “magla” razići i jasno će vidjeti cestu ispred sebe. Ona ulazi u novo životno poglavlje s novim izazovima. Povratak Saturna donosi rezimiranje prošlosti pa bih joj preporučila da svaki svoj hit koji su drugi izvođači pjevali ona ponovno obradi s njima u suradnji i pokloni nama u publici mozaik svoje i naše mladosti. Uran s Venerom upućuje na promjenu stila, na ljubavna iznenađenja, na prilike koje se moraju iskoristiti jer se ne ponavljaju.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • Avatar links
    links:

    "Zato je češće bila prebrza u trošenju."