Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Luciano istjerao Anči iz kreveta, a izbila je i nova svađa

Foto: RTL
1/4
08.03.2018.
u 08:29

Luciano ima tajni zadatak koji mora ispuniti kako bi ravnopravno sudjelovao u borbi za glavnu nagradu.

Luciano mora izvršiti tajni zadatak kako bi se poput ostalih stanara Big Brother kuće mogao ravnopravno boriti za glavnu nagradu, piše RTL. 

Dio njegovog tajnog zadatka je da se udvara Luciji. Taj zadatak su mi smislili stanari tajne kuće. Luciano je morao pronaći način kako istjerati Anči iz svog kreveta i rekao joj je kako mora razgovarati s Lucijom. Anči se u dvorištu pored bunkera požalila Antoniju kako je izbačena iz kreveta i to samo zato što Antonio mora pričati s Lucijom. 

- Ako ja sada dođem i da mi on spava na mjestu, izbacit ću ga odmah! - jadala se Anči Antoniju, a kad je došla u sobu shvatila je da je zbilja izbačena iz kreveta. Stanari su dobili pisma, a podijelio im ih je zapovjednik Orky. Pisma je dao svima osim sebi. Jedina osoba koja je odlučila otvoriti pismo bio je Antonio.

Nemilosrdni Big Brother je uočio kako je Orky podijelio pisma stanarima te je time prekršio pravilo.

- Zbog ovoga sada nitko neće dobiti pismo! - kazao je Bigi Orkyju. Svađa u kući je nastala jer su ostali stanari poludjeli što je Antonio svoje pismo otvorio. 

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije