Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Što je to rasplakalo sve BB stanare?

Big Brother
Foto: RTL
1/2
07.03.2018.
u 17:10

Iako su stanari još više počeli popuštati pod pritiskom strogih pravila zadatka, poput straže, raznih naredbi, posebnog režima prehrane ili pak kontroliranja od strane zapovjednika, baš ništa ih nije moglo pripremiti na ono što će uslijediti.

Odnosi u kući već su dugo narušeni, a svaka kriva riječ okidač je za nove nesuglasice.

Upravo stoga Big Brother je za stanare pripremio zadatak ''Vojni rok'' – u kuću treba vratiti red i disciplinu, a stanari moraju naučiti funkcionirati kao tim.

No iako su stanari još više počeli popuštati pod pritiskom strogih pravila zadatka, poput straže, raznih naredbi, posebnog režima prehrane ili pak kontroliranja od strane zapovjednika, baš ništa ih nije moglo pripremiti na ono što će uslijediti.

Big Brother je, naime, u ispovjedaonicu pozvao zapovjednike Orkyja i Dudu te im otkrio njihov novi zadatak, a šokirani su stanari sve budno pratili iz dnevne sobe. Nije trebalo dugo da iskrene emocije isplivaju na površinu pa gotovo nitko više nije mogao suspregnuti suze!

Koji je zadatak BB pripremio zapovjednicima i što je to toliko rastužilo stanare, ne propustite pogledati u novoj dnevnoj emisiji, večeras od 21:30 na RTL-u!

Big Brother
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije