Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Tata mi je rekao: Pa ona nije normalna, ona je na televiziji

Foto: RTL
1/4
20.02.2018.
u 12:14

Suprug Lidije Marić iznenadio se kad je shvatio da mu je supruga u reality showu.

Kada je ušla u kuću Big Brothera Lidija Marić stanarima je rekla kako njen suprug, koji radi u Njemačkoj, nema pojma da mu je supruga ušla u Big Brother. 

Lidija nije htjela otkriti suprugu da se prijavila u reality show, a tu tajnu dobro je čuvala njena kći. Suprug Marko bio bi sretniji da je Lidija kod kuće i čuva njihove kćeri Anu i Mariju. Marko je prošli tjedan došao kući iz Njemačke jer su zbog lošeg vremena odgođeni građevinski radovi koje obavlja i ostao je u šoku kad je vidio da mu supruga nije doma, a još veći šok je uslijedio kada je suprugu ugledao na malim ekranima.

- Ona nije normalna! Pa ona je na televiziji! - ispričala je Lidijina kći Ana za RTL kako je tata reagirao kad je ugledao suprugu u BB-u. Smijuljila se mlađa kćer Ana, koja nam je opisala cijelu situaciju.

- Mama i ja smo zajedno ispunjavale prijavnicu. Imala je veliku želju doći u show kako bi upoznala nove ljude i probala nešto novo. Tako smo se dogovorile da ćemo taj dio prešutiti tati! - rekla je Ana te dodala da je normalno da tata podržava maminu odluku.

Lidija Marić, inače konobarica, dobila je nadimak Ribica jer su ju tako gosti zvali dok je konobarila, a velika joj je želja bila da vidi kako izgleda biti u izolaciji…

1/11

Komentara 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
13:24 20.02.2018.

Ona je zvijezda za bauštelca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije