Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

'Ubit će te Steffani!' – Ervin masirao novu stanarku Mirjanu!

big brother
Foto: Screenshot
1/7
01.10.2015.
u 09:45

Steffani sigurno neće biti oduševljena kada vidi snimke na kojima on masira starletu Mirjanu, koja je nedavno ušla u kuću

Prvi par Big Brother kuće – Ervin i Steffani – neće još dugo trajati. Barem tako možemo pretpostaviti. Naime, Steffani sigurno neće biti oduševljena kada vidi snimke na kojima on masira starletu Mirjanu, koja je nedavno ušla u kuću.

Iako joj je sve vrijeme na meti Barbara Šegetin, Steffani Banić ima novu suparnicu. Uljem ju je masirao po nogama, a netko mu je komentirao da će ga ubiti Steffani kad izađe. Ervin je komentirao da neće jer ne radi ništa loše, već izlazi cimerici ususret.

No, ubrzo je Mirjana sama pitala Ervina tko mu je Steffani. – Što ti je, prijateljica, žena? – pitala je Mirjana, dok je Ervin mucao i govorio da je Splićanka ispala.

 
"Ervine, ko ti je ta Stefani"? #VelikiBrat

"Ervine, ko ti je ta Stefani"? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 30. rujan 2015

– Pitam te da znam jesi zauzet ili oduzet – provocirala je Mirjana. On nije znao što da kaže, a tek je na kraju rekao da jest. Zorica mu je pomogla i dodala "što on mučenik zna", a on se složio s njom. Sigurno smo da će Steffani burno reagirati. Uskoro ga je Barbara "oprala" zbog njegove šale s Mirjanom. Prema komentarima, da se zaključiti da je Mirjanu zvao da spava s njim. Ubrzo je Mirjana to rekla svima i nazvala ga dvoličnim.

 
Barbara kritikuje Ervina, zbog njegove "šale" sa Mirjanom. #Ve...

Barbara kritikuje Ervina, zbog njegove "šale" sa Mirjanom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 30. rujan 2015

>>Vesna sve odlučnija u namjeri da ostane sama s Goranom: Antonu priredila spačku

>>Big Brother kuću napustio Aleksandar Ralevićić

Komentara 2

BL
Blackops10
21:12 01.10.2015.

starleta...hahhahahhahahahahaja

Avatar ucjena
ucjena
11:52 01.10.2015.

opet se kupao gol a mala provirila, a ono mladi macak, jao stefani puknut ces ova je bolja od tebe, a foka ce ostati bez kose i i i,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije