Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosjetljiva ukućanka

Vesna sve odlučnija u namjeri da ostane sama s Goranom: Antonu priredila spačku

big bother
Foto: RTL
1/6
30.09.2015.
u 15:46

Najpoznatija romansa na Balkanu više nije ona između Ervina i Steffani. Nije čak ni ona između Darka i Tine. Njih su u drugi plan potpuno bacili Goran i Vesna koji se već danima ne odvajaju jedno od drugog.

S jedne strane to im i jest ovotjedni zadatak, ali je sasvim jasno da se između njih ipak događa nešto više. Neprestano se maze, tepaju i nastoje u svakoj prilici ostati sami. Jedini problem, barem ako se pita Vesnu jest Anton – njihov treći član savršenog para.

Vesna je ustrajna u namjeri da bude sama s Goranom pa je tako, čini se, napravila malu spačku. Naime, stanari moraju cijeli tjedan biti vezani jedno za drugo jer inače neće proći zadatak, ali Antonove vezice nema. Gdje je?

Big Brother poziva Vesnu, Gorana i Antona u ispovjedaonicu gdje najstariji kandidat govori kako su traku izgubili i da će je morati opet potražiti. Pronašli su je u spavaćoj sobi, u Vesninom kovčegu, ali ona tvrdi da nema pojma kako je traka dospjela tamo.

Čini li Vesna sve samo da ostane nasamo s Goranom, makar to značilo da neće proći tjedni zadatak i da neće imati dovoljno novca za hranu? Možda ona vjeruje da se živi samo od ljubavi…

Kako se razvila situacija s trakom i tko ju je stavio u kovčeg, saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera danas u 21.10 sati na RTL-u!

 
Tuča sa jastucima.

Tuča sa jastucima. Tinejdzeri u akciji! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 30. rujan 2015

>>Prvo sučeljavanje Vesne i Zorice u kuhinji!

>>Evo koliko je Barbara novca uložila u svoje estetske zahvate

Komentara 3

GR
grodar
16:16 30.09.2015.

U zoo-u ima ljepsih stanovnika

LE
LeonardS
16:10 30.09.2015.

Dečko je psihopat a ni stara nije normalna i na kraju Ministarstvo kulture bi trebalo ovo staviti pod exstra.šund i tako oporezovati

LA
LANA555
16:59 30.09.2015.

Kad se stari panj zapali to je ludilo. I ova baba totalno javno pukla nema srama.Svi nesto javno ugrozeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije