Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brz oporavak

Bieber podijelio s obožavateljima kroz što prolazi: Dio lica mi je paraliziran, htio sam vas obavijestiti o čemu je riječ

Foto: Instagram
1/9
10.06.2022.
u 22:03

Zbog zdravstvenih problema 28-godišnji Justin Bieber morao je otkazati dio nastupa u sklopu svoje nove turneje.

Justin Bieber na Instagramu je objavio video u kojem je obožavateljima objasnio zašto je morao otkazati svoje nastupe. Rekao je kako mu je dio lica paraliziran, a paralizu je uzrokovao Ramsay Hunt sindrom.

- Pozdrav ljudi, htio sam vas obavijestiti o tome što se događa. Kao što možete vidjeti ne mogu micati dio lica. Imam ovaj sindrom koji se zove Ramsay Hunt sindrom i to je od virusa koji napada živce u mom uhu i moj facijalni živac i zato ne mogu micati dio lica. Kao što vidite ne mogu se nasmijati i ne mogu trepnuti ovim okom - rekao je 28-godišnji pjevač u videu na Instagramu. Zbog toga je dio nastupa u sklopu svoje turneje Justice World Tour morao otkazati. 

 

 

- Ne mogu vjerovati da ovo govorim jer sam mislio kako mi je bolje i radio sam sve kako se ov ne bi ponovilo, ali izgleda da se stanje pogoršalo.  Učinila sam sve da mi bude bolje, ali moja bolest se pogoršava - rekao je pjevač koji samo na Instagramu ima 240 milijuna pratitelja koji su mu u komentarima poželjeli što brži oporavak i izrazili žaljenje što je morao otkazati nastupe.  - Srce mi se slama što ću morati odgoditi sljedećih nekoliko nastupa jer su mi liječnici tako naredili. Volim vas ljudi, odmorit ću se i ozdraviti. - poručio je Bieber. 

Nedavno je ispričao kako je prije četiri godine kada se oženio za suprugu Hailey doživio emocionalni slom. - Sjećam se kad sam se tek oženio, doživio sam emocionalni slom jer sam mislio da će vjenčanje popraviti sve moje probleme i nije. Pomislio sam tada: 'Čovječe, ti si pomalo licemjeran čovjek' – prisjetio se, a zatim objasnio da je želio da njegova žena čini nešto što on nije i da mu je bilo teško shvatiti da on možda nije osoba za kakvu je mislio da je.

Ključne riječi

Komentara 6

ZP
Zabranjen pristup
23:17 10.06.2022.

Susjed mi je tako nakon cjepiva dobio,i jos uvjek se nije lice opotavilo

Avatar Čaruga
Čaruga
22:48 10.06.2022.

Predozirao se.

Avatar Sand
Sand
23:39 10.06.2022.

Virusi , virusi ,virusi , virusi su svugdje oko nas uvijek bili i uvijek ce biti ali sto je razlika ? neuredan zivot , ishrana , droga , alkohol nam unistava imunitet pa cak i kada ste 28 godina kaoao Justin postajete bolesni ... Farmaceuti , Bil Gates ovo dobro znaju i zajedno sa prodanim korumpiranim politicarima ce nam sve vise i vise gurati nova cjepiva KAO JEDINI SPAS OD VIRUSA , LJUDI PROBUDITE SE !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije