Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup za pamćenje

Beyonce ušla u povijest s nastupom na Coachelli te ponovno ujedinila Destiny’s Child

Beyonce
Foto: Instagram
1/2
15.04.2018.
u 18:08

Osim što je godinama nakon raspada grupe Destiny’s Child ponovno stala na pozornicu s bivšim kolegicama i otpjevala njihove najveće hitove, Beyonce je prva Afroamerikanka koja je imala vodeći nastup na poznatom festivalu

Pjevačica Beyonce ušla je u povijest svojim sinoćnjim nastupom na popularnom glazbenom festivalu Coachella koji se održava u kalifornijskom Indiju, a kojeg ne propuštaju niti brojne zvijezde.

Osim što je godinama nakon raspada grupe Destiny’s Child ponovno stala na pozornicu s bivšim kolegicama i otpjevala njihove najveće hitove, Beyonce je prva Afroamerikanka koja je imala vodeći nastup na poznatom festivalu.

S Beyonce su tako na pozornici bile Michelle Williams i Kelly Rowland, pjevačice s kojima se u Destiny's Childu proslavila, a njih su tri svojim nastupom oduševile mnogobrojnu publiku.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce je s tolikim žarom pjevala i plesala da joj se u jednom trenutku dogodila i nezgoda o kojoj danas svi pričaju. Naime, iz kostima joj je tijekom nastupa ispala jedna dojka, no Beyonce ju je odmah vješto rukom sakrila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije