Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak superjunaka

Ben Affleck potvrdio ime novog filma o Batmanu

Najavljen samostalni film "Batman"
Foto: Youtube Screenshot
1/4
03.10.2016.
u 17:00

Već neko vrijeme nagađa se oko izlaska blockbustera koji bi u kina treba stići sljedeće godine

Hollywoodski glumac Ben Affleck (44) tijekom razgovora o filmu "The Accountant" službeno je potvrdio ime novog samostalnog blockbustera "The Batman".

Poručuje da je naslov podložan promjenama, ali da zasad koriste ovaj naziv. Već neko vrijeme nagađa se oko izlaska filma koji bi u kina trebao stići sljedeće godine, kako javlja Comic Book.

Affleck je svoje vještine superjunaka pokazao u filmu "Batman protiv Supermana: Zora pravednika". Iako je naišao na prilične kritike na račun svoje glume, ovim filmom dobiva novu priliku pokazati svoju interpretaciju poznatog lika stripova. U režiji "The Batmana" sudjeluje i 44-godišnja glavna zvijezda filma.

Nagađalo se da nas čekaju likovi ubojica Deadshota i Deathstrokea te uvijek zanimljiva gluma Jareda Leta kao Jokera. Nit vodilja novog blocbustera mogle bi biti priče "Under the Red Hood" ili "Hush"

>> Batman i Superman zaradom pogurali Deadpool, ali kritičari nisu zadovoljni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije