Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 20 godina

Ben Affleck je prvi puta progovorio o vezi s Jennifer Lopez: "Mogu samo stati uz nju i diviti joj se s poštovanjem"

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.09.2021.
u 15:35

Glumac Ben Affleck (49) nakon više od 20 godina progovorio je o svojoj djevojci Jennifer Lopez (52) nakon što su početkom godine obnovili svoju romansu koja je početkom 2000-tih zaludjela svijeta pa su čak dobili i nadimak- Bennifer.

Glumac Ben Affleck (49) nakon više od 20 godina progovorio je o svojoj djevojci Jennifer Lopez (52) nakon što su početkom godine obnovili svoju romansu koja je početkom 2000-tih zaludjela svijeta pa su čak dobili i nadimak- Bennifer.

-Zadivljen sam njenim učinkom na svijet. Moj krajnji umjetnički doseg je snimanje filmova koji pokreću ljude, a Jennifer je nadahnula ogromnu skupinu ljudi i pružila im osjećaj da imaju svoje mjesto u ovoj zemlji- rekao je Affleck za američke medije.

-Ovakav utjecaj je povijesti postiglo malo ljudi, nikada neću imati takav utjecaj, ali na meni je da budem uz nju i da budem ponosan- dodao je glumac.

Inače, njegova odabranica je porijeklom iz Portorika, a kako je rekao Affleck, Jennifer je uzor mnogim ženama druge boje u industriji.

- Iz prve ruke mogu svjedočiti tome da Jennifer neprestano prilaze žene druge boje kože i govore joj što im znači njezin primjer snažne i uspješne žene te njena poštena raspodjela u poslovnom svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Prema pisanju časopisu Adweek, njezin filantropski projekt nazvan Limitless Labs udružio se s kompanijom Goldman Sachs u programu 10,000 Small Businesses, kojim će se pružiti podrška poduzetnicima latinoameričkog identiteta u SAD-u.

Jennifer također ima riječi hvale za Bena, pa je tako nakon nedavnog filmskog festivala u Veneciji gdje su se prvi puta pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon 20 godina na društvenim mrežama pohvalila svog odabranika.

-Bilo mi je jako lijepo. I jako sam uzbuđena što ćete imati priliku pogledati ovaj film. To je prvi scenarij nakon 'Dobrog Willa Huntinga' kojega su Matt i Ben napisali zajedno s Nicole Holofcener. Nevjerojatan je. Gluma cijele glumačke postave je fantastična- napisala je pjevačica uz video koji je objavila.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Komentara 1

SE
serafin002
15:57 24.09.2021.

On se pomirio da je drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije