Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica

Tončica Čeljuska objavila fotografiju iz studija uz znakovit status, pratitelji joj poručili: "Prelijepa gospođa"

Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/5
24.09.2021.
u 08:00

Omiljena HRT-ova novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) već neko vrijeme na Instagarmu objavljuje sve više detalja iz privatnog života, a ovoga puta objavila je fotografiju iz studija.

Omiljena HRT-ova novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) već neko vrijeme na Instagramu objavljuje sve više detalja iz privatnog života, a ovoga puta objavila je fotografiju iz studija.

Tončica je odjenula haljinu u boji fuksije i bež salonke, a kombinaciju je začinila decentnim nakitom. Pozirala je sjedeći na fotelji, a malo dužu haljinu je podignula te istaknula noge.

-Vjerujem da svatko u dubini sebe zna da je ono što ga istinski određuje nepokolebljivo...možemo ignorirati, okrenuti se drugim ljudima i odnosima, izabrati posve suprotno, ali ono što smo makar jednom osjetili kao životni poriv- to se ne zaboravlja. To je jedini pravi putokaz, sve ostalo je samo kulisa- napisala je Tončica, a dobila je na stotine lajkova i komentara.

"Prelijepa gospođa", "Divna", "Predivna i mudra", "Kraljica si", "Kakva gospođa, odmjereno i elegantno", samo su neki od komentara na njezino elegantno izdanje.

Inače, Čeljuska je na HRT-u od 1994. godine te je prvo radila kao novinarka u gospodarstvenoj redakciji. Danas radi zabavni program, odnosno urednica je i voditeljica emisije "U svom filmu".

Podsjetimo, voditeljica je nedavno svoje Facebook pratitelje obavijestila da je počela vježbati s osobnim trenerom. U toj objavi je istaknula da cijeli život nešto uči, ali da se baš ne kreće. Dodala je da će na tome trebati raditi duže vrijeme, jer je poprilično zapuštena. 

-Objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će- otkrila je Tončica tada.

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u seriji 'Seks i grad'

Ključne riječi

Komentara 20

MI
mica1111
08:19 24.09.2021.

Sva umjetna.

KA
kajgot
08:48 24.09.2021.

A papa rukica?kriza poznih godina.

KU
Kultura
09:31 24.09.2021.

Predivna i mudra.....a ha ha ha ha....podsjetilo me na vic kad plavusa kaze muskarcu "ti meni dajes komplimente da sam lijepa samo jer bi me povalio", a on kaze "o ho ho lijepa i pametna" a ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije