Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Na mliječnom putu"

Monica Bellucci o radu sa srpskim redateljem: Nismo se zamarali politikom

monica bellucci
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
14.10.2016.
u 21:50

- Rat je samo okruženje za ljubavnu priču. Ako u filmu i ima nasilja, ono je predstavljeno na poetičan i sanjiv način - kazala je glumica

Glumica Monica Bellucci sa srpskim redateljem Emirom Kusturicom snimila je film "Na mliječnom putu".

Komentirala je tematiku filma i kazala da je jako vjerovala u projekt. - Napravila sam sve što nisam do sada, jer je za za mene napisan tako lijep filmski lik. Lik veoma jake, ženstvene, moćne i zrele žene u akciji, tako da je to za mene zaista bio poklon - kazala je Bellucci.

Nadodaje da se filmu nije pristupalo s političke točke gledišta, iako je sniman rat na balkanu. 

- Rat je samo okruženje za ljubavnu priču. Ako u filmu i ima nasilja, ono je predstavljeno na poetičan i sanjiv način, u sanjivu svijetu u kojem se događa ljubavna priča dvoje ljudi koji više nisu mladi - priča Belluci za Al Jazeeru.

Kusturica se vratio nakon osam godina pauze od snimanja dugometražnih filmova. Belluci smatra da film "Mliječnom putu" daje nadu životu i životnoj energiji, iako iako dolazi iz zemlje koja je istovremeno i prelijepa i tužna.

 

 

>> I dalje zavodi: Fatalna Monica Bellucci u 50-ima slikala se gola

Komentara 5

KI
Kiki42
22:17 14.10.2016.

Zašto bi se Monika Beluči sa Srbinom zamarala politikom? Srbi su u drugim vrstama zamaranja mnogo bolji

Avatar Milimir
Milimir
15:25 15.10.2016.

Na šestoj fotografiji nije Monika Beluči, nego srbijanska glumica Sloboda MIćalović.

Avatar Andabel
Andabel
11:51 15.10.2016.

Nije znala reci ni na kojim lokacijama je snimala film tj u kojoj drzavi...tako da shvatite da je sve u parama i nista vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije