Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na najboljeg

Hrvatska Monica Bellucci sustiže Seve i Jelenu Rozgu

Nives Celzijus
Foto: Bojan Trailović
17.12.2015.
u 10:06

S hitmejkerom koji je radio pjesme i za dvije aktualne kraljice estrade Nives je, kaže, uvjerena da uoči blagdana ima novi klupski hit Nives Celzijus snimila pjesmu "Tebi u inat" s Dušanom Bačićem

Bila neka pjesma glazbeno remek-djelo, mainstream ili trash, masovna publika je ta koja će je svojom reakcijom pretvoriti u hit ili brzo baciti u zaborav. Činjenica je, sviđalo nam se to što skladatelj Dušan Bačić radi ili ne, da je on u ovom trenutku jedan od vodećih hitmejkera u regiji. Poslije njegove suradnje sa Severinom i Jelenom Rozgom, čije su pjesme "Generale" i "Tsunami" poharale domaće top-liste, prvi se put u radu s Bačićem okušala i Nives Celzijus koja je upravo izbacila njihovu novu pjesmu "Tebi u inat". I za nju snimila, a kakav nego provokativan, spot.

On je pravi šarmer

– Nakon uspjeha "Karanfila" i "Bjondine", uvjerena sam, imam novi klupski hit. Ponosna sam što je Dušan odabrao baš mene za duet s Tarapana Bandom, svojim novim projektom kojem predviđam brzi uspjeh jer iza njih stoji produktivna mašinerija. Dečki iz benda toliko su ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada. Pjevač Frano je jako sladak i uvjerena sam da će ga djevojke obožavati. Pravi je šarmer! Eto, odmah se svidio i mojoj mlađoj sestri Matei čim ga je upoznala na snimanju – kaže Nives.

Slatki Frane nije joj ni sekunde ostao dužan, već je odmah uzvratio komplimentima.

Odlična zafrkancija

– Ono što su Sharon Stone i Monica Bellucci na filmskom platnu, to je Nives Celzijus na hrvatskoj estradi. Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s njom jer ipak je ona jedna od najseksepilnijih pjevačica na Balkanu. Čim smo se upoznali, odmah nas je razoružala svojom simpatičnošću i vedrinom. Odlično se zafrkava pa je snimanje ovog spota bio pravi užitak. Jedva čekamo iduću priliku da ponovimo nešto slično – istaknuo je Frano, pjevač Tarapana Banda, a ostali članovi grupe, Rok, Robert i Damir sa smiješkom su potvrdili njegove riječi.

Ovom suradnjom Nives Celzijus i Tarapana Band pridružili su se ekskluzivnom regionalnom glazbenom timu u kojem su osim spomenutih Severine i Jelene Rozge i Učiteljice, Jasmin Stavros, Neda Ukraden, Milica Todorović i Saša Kovačević. Spot se može pogledati na YouTube kanalu.

>> 'Tebi u inat' zarazna glazbena suradnja mladih nada Tarapana banda i iskusne Nives Celzijus!

>> Nives Celzijus i u maskirnim bojama zavodi ženstvenošću i seksepilom

Komentara 30

ST
strsljen2013
11:55 17.12.2015.

"To" uspoređivati s Monikom je van svake inteligencije i pameti.

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
10:32 17.12.2015.

Pa..... cajka, poput onih koje pjevaju i Severina , Rozga, Danijela, Šuputica i ostale "zvijezde" naše estrade! Zaključno......glazbeni "užas" najviše kategorije od kojega dobijam neodoljiv poriv za momentalni odlazak u toalet!

FA
fakin2012
10:28 17.12.2015.

Sve bi to bilo ok kad se ne bi radilo o srpskim narodnjacima sto je daleko od Belluci a ja slušam Felixa Jaehna i Martina Garrixa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije