Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksepilna Talijanka

I dalje zavodi: Fatalna Monica Bellucci u 50-ima slikala se gola

Monica Bellucci
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/10
09.09.2016.
u 14:10

Monica će uskoro proslaviti 52. rođendan, a na svoje zanosno tijelo i više je nego ponosna

Glumica Monica Bellucci (51) prošle godine proglašena je najseksepilnijom ženom starijom od 50 godina.

Fatalna Talijanka za časopis Paris Match snimala je editorijal pozirajući u bazenu u izazovnom izdanju. Naglašava kako se starenja ne boji pa tako ponosno pokazuje svoje zanosno tijelo.

Monica će uskoro proslaviti 52. rođendan, a u tijeku je promocija njezina novog filma "Na mliječnom putu" srpskog redatelja Emira Kusturice.

 

 

 

>> Vincent Cassel opet voli Talijanku, ali 24 godine mlađu od Monice Bellucci

Ključne riječi

Komentara 10

NI
Nikomah95
14:37 09.09.2016.

Kad su snimali Pasiju, Gibson je o njoj rekao: Ovo je naprosto nevjerojatno!, ne postoji šminka koja ovu ženu može učiniti ružnom! potpisujem, Mel, debelo potpisujem....

Avatar comparator
comparator
20:40 09.09.2016.

Njen profil ,an-face ,pravilne crte lica i oči kao i izvanredno tijelo u odličnoj formi simbol je više grčke ljepote ali više me je dojmila njena nevinost i krhkost koju pokazala u svojim glumačkim djelima . Vjerujem da njezina zrelost samo uvećava dojam senzibilne žene i to onaj tip koji predstavlja.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
19:22 13.12.2016.

a ti bokca...za voditi doma..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije