Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju?

Belgijskim medijima odjeknula vijest o bračnoj krizi Blanke Vlašić, ona ubrzo reagirala: 'Koliko ja znam...'

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/8
18.10.2022.
u 13:55

Šuškanja o bračnoj krizi među prvima je objavio belgijski portal Voetbal24, a ubrzo se vijest proširila i domaćim medijima. Nakon svega oglasila se i Blanka i reagirala na natpise o svom bračnom životu.

Samo pet mjeseci nakon što je naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) izmijenila bračne zavjete s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom (35) belgijskim medijima odjeknula je vijest o bračnim problemima koje je navodno uzrokovao suprug dvostruke svjetske prvakinja u skoku u vis. 

Šuškanja o bračnoj krizi među prvima je objavio belgijski portal Voetbal24, a ubrzo se vijest proširila i domaćim medijima. Nakon svega oglasila se i Blanka i reagirala na natpise o svom bračnom životu. 

"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana", rekla je trudna atletičarka za Gloria.hr i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu. Inače, Blanka i Ruben trenutno odbrojavaju posljednje dane do dolaska prinove na svijet. 

Foto: Instagram

Da će postati roditelji otkrili su u svibnju kada je Blanka na svom Instagramu otkrila i da se udala u Splitu. - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije sa svadbe. - Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila. Za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin o početku ljubavi sa Sašom Zalepuginom

Komentara 9

SK
skupiduša
19:31 18.10.2022.

Sve najbolje njoj i bebi!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:11 18.10.2022.

Nisu ovoj svi doma

OL
oLo
18:07 18.10.2022.

Jel još trudna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije