Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamurozna fešta

Beckhamov sin se ženi za bogatu nasljednicu, potpisali su predbračni ugovor i odlučili zaraditi na samoj svadbi

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz
Foto: Instagram screenshot
1/7
06.04.2022.
u 08:00

Na listi uzvanika na vjenčanju Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz samo su poznata imena, a dobar prijatelja Beckhamovih pjevač Eltona John neće se pojaviti na vjenčanju.

Bit će to hollywoodska verzija vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, tako u američkim medijima opisuju vjenčanje Brooklyna Beckhama (23) i njegove odabranice Nicole Peltz (27) koje će se ove subote, 9. travnja, održati u Miamiju i kojem će prisustvovati svjetska elita. Sin Victorije i Davida Beckhama s četiri godine starijom glumicom u vezi je od 2019. godine i prije dvije godine mladi par se zaručio, ali im je pandemija poremetila vjenčane planove jer su htjeli prirediti veliku svadbenu proslavu za brojne poznate goste.

Par je prije vjenčanja potpisao i predbračni ugovor. Iako je Beckhamova obitelj bogata, njihovo bogatstvo, koje se procjenjuje na 380 milijuna funti, ipak je sitnica u usporebi s bogatstvom Nicolina oca Nelsona Peltza, inače dobrog prijatelja Donalda Trumpa. Prema pisanju američkih medija, taj biznismen ima poslovno carstvo vrijedno 1,7 milijardi funti i budući mladenci potpisali su predbračni ugovor kako bi zaštitili bogatstva svojih obitelji. Brooklyn i Nicole će i sami zaraditi na svom vjenčanju jer su potpisali ugovor s Vogueom koji će dobiti ekskluzivno pravo na objavljivanje fotografija s njihova glamuroznog vjenčanja. Užurbano je ovih dana na imanju Peltzovih u Palm Beachu koje ima 27 spavaćih soba i vrijedno je nevjerojatnih 78 milijuna funti i na kojem će Nicola i Brooklyn ovaj vikend izreći sudbonosno "da". Gosti neće smjeti javnosti prenijeti ugođaj s vjenčanja jer će im na vjenčanju biti zabranjeno korištenje mobitela zbog prava na fotografije koje je par prodao Vogueu. Upravo su tom magazinu mladenci otkrili i neke detalje svadbe i napomenuli da će imati židovski obred vjenčanja zbog Nicolinih vjerskih uvjerenja i korijena.

Foto: Instagram

Brooklynu, koji ima ozbiljne planove baviti se gastronomijom, važan dio vjenčanja su hrana i piće koje će poslužiti gostima i otkrio je da će aromatizirani martini vjerojatno biti njihov izbor pića koje će poslužiti. Iako su mnogi očekivali da će Victoria Beckham dizajnirati vjenčanicu svojoj snahi kao što joj je dizajnirala haljinu za proslavu zaruka, 27-godišnja glumica i bogata nasljednica odlučila je da će joj haljinu za taj poseban dan kreirati modna kuća Valentino. Na popisu gostiju su samo slavna imena poput Gordona Ramsaya s obitelji, Eva Longoria, Gigi Hadid, Nicole Richie, sve članice grupe Spice Girls, princ Harry i Meghan Markle, Madonin sin Rocco, Sofie Ritchie, koja je par i spojila, ali jednog imena na popisu uzvanika nema, a riječ je o dugogodišnjem prijatelju Beckhamovih Eltonu Johnu.

Turneja koju je dogovorio puno prije spriječila ga je da bude uz svoje kumče Brooklyna na njegovu vjenčanju i zbog toga mu je jako žao, ali zato će u Palm Springsu biti njegov bračni drug David. Navodno će Snoop Dogg biti zadužen za glazbu na vjenčanju, a izrazio je želju da Beckhamu mlađem priredi i nezaboravnu momačku večer u Las Vegasu. Budući bračni par od početka veze otvoreno na društvenim mrežama iskazuje ljubav, a jedno drugome posvetili su i tetovaže. Brooklyn si je na vratu dao tetovirati oči svoje zaručnice, a sve do lopatice tetovirane su riječi iz pisma koje mu je posvetila Nicola. "Moj zauvijek dječače, pročitaj ovo svaki put kad ćeš se osjećati loše i tjeskobno. Želim da znaš koliko si voljen", piše između ostalog na tetovaži. Par će nakon vjenčanja ostati živjeti u SAD-u, a nakon proslave očekuje se da će se zaputiti na dulji medeni mjesec.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o borbi s endometriozom, sprema se na operaciju: "Imala sam tri jaka napada"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije