Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio sve

Batler princeze Diane rastao se od supruge i oženio se s muškarcem

Paul Burrell
Foto: NISYND/Pixsell, PA/Pixsell
1/3
04.04.2017.
u 11:08

Paul Burrell ove nedjelje vjenčao se s Grahamom Cooperom, a nedugo prije vjenčanja javnosti je priznao da je homoseksualac i otkrio da to nikada nije rekao Diani, ali uvjeren je da je ona to znala

Prije mjesece dana Paul Burrell, bivši batler princeze Diane, rastao se od supruge Marie i javno priznao da je homoseksualac. Ove nedjelje 58-godišnji Paul, koji je u službi princeze bio sve do njene smrti 1997.godine, vjenčao se za svog partnera Grahama Coopera. 

U životu je najvažnije biti iskren prema samom sebi, a ja prvi put u životu ponosno stojim pored mog supruga i iskreno mogu reći da sam sretan - rekao je poslije svadbene ceremonije Burrell, a prenosi Metro.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji Paul je rekao da je njegova supruga još tijekom njihova braka shvatila da ga privlače muškarci. Sa suprugom i dvojicom sinova ne živi zajedno već deset godina, ali tek sad se službeno rastao.

- Volim moju suprugu i naše sinove i oni su najbolja stvar koja mi se dogodila u životu - rekao je Paul.

Na pitanje da li je princeza Diana znala da je homoseksualac, Paul je rekao da joj to nikada nije priznao, ali misli da je bilo očito.

- Pretpostavljam da je znala, radio sam odlične cvjetne aranžmane za nju - kaže. 

>>Bivši ljubavnik princeze Diane: Nisam otac princa

>>Princeza Diana u pismu prijatelju: Neshvaćena sam i osjećam se izolirano

Komentara 3

LI
liliZG
14:12 04.04.2017.

to je sve od onih silnih internata u koje trpaju dječake od tri godine da se međusobno druže i "uče".

Avatar punkufer
punkufer
11:45 04.04.2017.

Englezi.

FU
furest
23:33 05.04.2017.

jel mogu povracat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije