Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆU GODINU ZAREDOM

Barney iz 'Kako sam upoznao vašu majku' odmara se na Jadranu, društvo mu prave suprug i djeca

Foto: Instagram screenshot
1/6
25.08.2021.
u 13:58

"Sretno idemo u naša sljedeću avanturu", napisao je glumac Neil Patrick Harris u opisu fotografije na kojoj se nalazi njegova obitelj te svojim Instagram pratiteljima dao do znanja da se nalazi u Hrvatskoj.

Glumac koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Barneya u seriji ''Kako sam upoznao vašu majku'', Neil Patrick Harris (48) odmara se na Jadranu. Glumac je na svojem Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija koje to potvrđuju, a koje su pokazale i da mu društvo prave suprug David Burtka (46) te njihovo dvoje djece, blizanci Gideon Scott i Harper Grace (10). Obitelj se nalazi na jahti, a Harris je podijelio i video na kojem se vidi kako se dobro zabavljaju. "Sretno idemo u našu sljedeću avanturu", napisao je Harris u opisu fotografije na kojoj se nalazi njegova obitelj. Dodajmo da su oni prije Hrvatske posjetili Italiju odakle je par objavio romantičnu fotografiju. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, par je u vezi 17 godina, a u braku su od 2014. godine. Blizance su dobili s pomoću nadomjesne majke prije deset godina. Inače, poznatom glumcu ovo je treći put da je za odmor odabrao Lijepu Našu.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 12

Avatar Dokman
Dokman
14:27 25.08.2021.

Dnevna doza lgbt propagande...

TE
TerMInator
14:16 25.08.2021.

On je glumac, a suprug je izvjesni David!. Zanima me tko je što i kako mu je roda donijela blizance, nigdje majke, žene .. Neka nam takvi likovi slobodno ne dolaze, zagađuju naše more i sve ostalo. Bolesnici!

Avatar Member berries
Member berries
14:07 25.08.2021.

A kako su upoznali surogat majku? Plaćena da rodi i ostavi.... Pita li se zakon što to čini dječjoj psihi, znati da te mati prodala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije