Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljica

Barbara Kolar vratila se poslovnim obavezama i pokazala novi imidž: "Najljepša Hrvatica"

Foto: Instagram
1/6
08.09.2021.
u 18:10

Voditeljica Barba Kolar (51) vratila se poslovnim obavezama, a pratitelje ne društvenim mrežama počastila je fotografijom za koju je dobila brojne komplimente.

Voditeljica Barba Kolar (51) vratila se poslovnim obavezama, a pratitelje ne društvenim mrežama počastila je fotografijom za koju je dobila brojne komplimente. 

'Ošišala sam se (malo), našminkala (malo)… je li moguće da je ljeto doista završilo?! Ne želim prihvatiti, ali možda malo…', napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj je pozirala u dugoj haljini koju je upotpunila sandalama i torbom u nude nijansi te crvenim ružem.

"Lijepa (puno), "Zračiš", "Divna", "Imaš oči kao ocean, ljeto nikada nije gotovo", "Ne mogu vjerovati, je l' to barbi", "Najljepša Hrvatica, dama". 

Barbara je također objavila i selfie snimljen u liftu, uz koju je napisala "liftuša" te napisala kako idući puta prije snimanja selfija mora očistiti ogledalo. 

Inače, radijska i televizijska voditeljica pohvalila se nedavno i novim poslovnim angažmanom, gledat ćemo ju  sljedeće godine u novoj seriji HRT-a "Minus i plus", gdje će glumiti voditeljicu, što joj nije strano budući da je u već nekoliko domaćih serija imala gostujuću ulogu. Tako smo je u seriji "Ko te šiša" gledali kao TV voditeljicu (2020.), u "Crno-bijelom svijetu" bila je instruktorica računovodstva, u seriji "Bitange i princeze" gledali smo je kao glasnogovornicu MUP-a, a pojavila se i u serijama "Stipe u gostima" i "Naša mala klinika".

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 52

PI
Pišmevrit
18:17 08.09.2021.

Za Boga miloga, ta n8je bila najljepsa ni kada je bila mlada a kamoli sada. To si je valjda sama napisala

NA
nahty
19:33 08.09.2021.

Hahaha. Bila je daleko "zgodnija" kada je imala višak kilograma. Najljepša Hrvatica ? Koje droge treba popiti da se dođe do toga zaključka ? I ona je lejujala, na kraju završila sama i sada si umislila tko zna što. Kao i većina njih u tim godinama. Valjda misle da što su matorije da su poželjnije... Vrijeme ne pita, niti se vremenom postaje "ljepši".

Avatar Vakserčina
Vakserčina
20:45 08.09.2021.

Mislim da je ona daleko od najljepše hrvatice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije