Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zazire od medija

Kći Ive Todorić (19) izrasla je u pravu ljepoticu, u plavoj minici oduzima dah: 'Ovo je prokleto dobro'

Foto: Instagram
1/9
08.09.2021.
u 10:03

Svoje profile gotovo da i ne koristi pa mnogi i ne znaju u kakvu je ljepoticu izrasla. Ovih dana Tara je osvanula na profilu dizajnerice Matije Vuice u čijoj je kreaciji zablistala na jednom događanju.

Najstarija unuka Ivice Todorića, 19-godišnja Tara Balent, za razliku od svojih vršnjaka ne voli eksponiranje na društvenim mrežama. Svoje profile gotovo da i ne koristi pa mnogi i ne znaju u kakvu je ljepoticu izrasla. Ovih dana Tara je osvanula na profilu dizajnerice Matije Vuice u čijoj je kreaciji zablistala na jednom događanju. 

"Divna Tara za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetloplave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrnoplavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom", napisala je Vuica u opisu fotografija ispod kojih su se počeli nizati komplimenti. 

"Savršeno", "Ovo je prokleto dobro", "Predivna", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

O Tari se malo toga zna u medijima. Poznato je da je maturirala prošle godine, a njezina ponosna majka Iva tada se pohvalila svojom nasljednicom koja je blistala u kreaciji Matije Vuice. Nedugo nakon toga pojavila se informacija da samozatajna kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta ljubi vršnjaka, 19-godišnjeg Marka Bienenfelda, mlađeg sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda. Je li njihova ljubav još uvijek aktualna nije poznato jer Tara i Marko jako drže do svoje privatnosti. Novi pripadnici zlatne mladeži posve su drukčiji od svojih prethodnika koji su se javno hvalili skupocjenim vozilima koja su često razbijali, danonoćnim tulumarenjima, dizajnerskom odjećom i počesto odlascima u narodnjačke klubove. Samozatajni su, ne prave se važni, ne hvale bogatstvom ili slavom koju su stekli njihovi roditelji, ne pokušavaju na svaki način doći u medije, a većina ima zaključane profile na Instagramu i nastoje život držati daleko od očiju javnosti. Mnogi su od njih usmjereni na obrazovanje umjesto na noćne provode. Dakako, ni toga ne nedostaje, ali ne u onoj mjeri u kojoj su se time isticale prošle generacije.

Inače, Tara je najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su u braku bili od 2001. do 2018. godine, a uz nju imaju još dvojicu sinova, Ivana i Antu.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 46

DU
Deleted user
10:14 08.09.2021.

mala je obucena ko ukrajinska klizacica na ledu, fakat ja ne kuzim to kaj se zove moda

Avatar marela
marela
11:07 08.09.2021.

Kceri nas obicnih mama su također izrasle u prave ljepotice, tako da se zna!!!!

KU
Kultura
10:15 08.09.2021.

Deda je osigurao lagodan zivot za puno generacija ispod sebe, a to sto je drzavi i vjerovnicima ostavio milijarde duga za to ga nije briga. Ali doci ce vrag po svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije