Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Barbara Kolar pozirala u neobičnoj kombinaciji i poručila: 'Bollywood na Kvarneru"

Foto: Instagram
1/10
12.09.2021.
u 21:00

- Na lijepoj osobi stoji svaka kombinacija - poručio je pratitelj poznatoj voditeljici Barbari Kolar.

Voditeljica Barbara Kolar (51) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira uz obalu u šarenoj kombinaciji. Kolar je odjenula žutu haljinu, ružičaste natikače na petu i ogrlicu te malenu torbicu koja je imala crvene detalje. „Ajmo bojeee! Bollywood na Kvarneru“, napisala je te dodala žuto srce. 

U komentarima su njezini pratitelji komentirali njezin izgled. „Preslatka“, poručili su joj. „Haljina ti je baš osunčana“, još je jedan od komentara, kao i mnogobrojni emotikoni sa srcima umjesto očiju. „Na lijepoj osobi stoji svaka kombinacija“, poručio je joj je pratitelj. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Kolar je dio svog ljetnog odmora provela u Grčkoj, a nakon uživanja javila je svojim pratiteljima da se vraća na posao. „Ošišala sam se (malo), našminkala (malo)… je li moguće da je ljeto doista završilo?! Ne želim prihvatiti, ali možda malo…', napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj je pozirala u dugoj haljini koju je upotpunila sandalama i torbom u nude nijansi te crvenim ružem.

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:30 12.09.2021.

Ova jadnica se isto posvađala sa stilom. Koga briga za tebe i tvoje poziranje?

DU
Deleted user
12:43 13.09.2021.

Baš mi je drago opet pročitati nešto o najljepšoj Hrvatici .

NA
nananana
21:34 12.09.2021.

Ta je uvjek bila i to ce ostati samo za u stalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije