Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Bangoura nakon presude Mamiću: Treba ga odmah privesti pa i uz međunarodni incident

Foto: pixsell
1/5
17.03.2021.
u 10:37

Zdravko Mamić nalazi se u Bosni i Hercegovini i jučer je na konferenciji za medije rekao kako će kaznu odslužiti samo u zatvoru u BiH.

Bivši televizijski voditelj Hamed Bangoura osvrnuo se na pravomoćnu presudu u slučaju braće Mamić a koja kaže kako Zdravko Mamić mora u zatvor na šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. Zdravko Mamić nalazi se u Bosni i Hercegovini i jučer je na konferenciji za medije rekao kako će kaznu odslužiti samo u zatvoru u BiH. Bangoura je to prokomentirao na Twitteru i napisao sljedeće: Nadam se da je specijalna policija već na putu za BiH. Mamića treba privesti pa i uz međunarodni incident, a onda po putu u Osijeku skupiti sve navedene suce i predsjednika Vrhovnog suda. Ovakve optužbe ne mogu i ne smiju ostati nerazjašnjene. 

Zdravkov brat Zoran Mamić osuđen je pravomoćno na četiri godine i osam mjeseci te je Zoran dao ostavku na trenerskoj poziciji u Dinamu dok je Zdravko odstupio sa svih funkcija vezanih za klub. Zdravko Mamić je na jučer održanoj konferenciji za medije rekao kako ni on ni njegov brat nisu oštetili državni proračun te se osvrnuo na optužbe za neovlašteno iznošenje novca iz Dinama te je rekao:

Foto: pixsell/KOLAŽ

- Moj brat i ja nismo suđeni za utaju poreza. Niti za kunu jednu nismo oštetili državni proračun. Nema niti jednog eura pranja novca. A Dinamo, za kojeg se tvrdi da je oštećen, a iz Dinama svi tvrde - ne mi nismo oštećeni. Optužuju me da sam neovlašteno iznio novce iz Dinama, a ja sam ih iznio preko računa Luke Modrića i Dejana Lovrena. Provjereno znam da na tom poslovnom računu Luka i danas ima nekoliko milijuna eura koje je podijelio sa mnom. On je onda te novce kasnije dao članovima moje obitelji. Pa Lovren i Modrić su sudionici u ovome ako ćemo po tome. Ili smo svi ili nije nitko u ovome. Da se razumijemo, ja Lovrenu i Luki želim isto što i svojoj djeci i unučadi. Presretan sam što su uspjeli. 

 

Komentara 30

Avatar Proleter
Proleter
10:52 17.03.2021.

Fino im je zapaprio Mamić. Ako ga optuže za davanje mita onda moraju optužiti i svoje čedo Sesu za primanje. Ako ga ne optuže za davanje mita onda ostaje pitanje kako je moguće da ne dižu optužnicu budući da čovjek sam ima dokaze da je davao mito. Ovaj put vjerujem Mamiću.

KA
Kakodane
11:07 17.03.2021.

Tko ovaj bi?

DU
Deleted user
11:52 17.03.2021.

Sta ovi beljezga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije