Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj glazbe

Balkanski zavodnik slavi 68. rođendan, a sada znamo čime ga je supruga osvojila

Zdravko Čolić
Foto: Aleksandar Kerekes-Keky
1/4
30.05.2019.
u 20:40

Glazbena ikona ovih prostora Zdravko Čolić Čola u braku je sa suprugom Aleksandrom poslijednjih 18 godina, a zajedno imaju dvije kćeri - Unu i Laru.

Legendarni Zdravko Čolić danas slavi 68. rođendan. Taj miljenik ženske publike i pjevač hita 'Pusti pusti modu' kao da ne stari, a isto se može reći o njegovom šarmu koji izaziva ekstazu kod brojnih žena za vrijeme koncerta.

Pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru.

U intervjuu za strani medij objasnio je čime ga je supruga osvojila.

– Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – objasnio je tom prilikom.

Inače, ljubavni život prije braka s Aleksandrom za Zdravka Čolića bio je buran. Poznato je kako su žene diljem bivše države gubile glavu zbog njega, a često su mu se bacale pod noge i provaljivale mu u hotelsku sobu. Mnogo puta za medije je govorio o ljubavnim zgodama, ali o prvoj ljubavi, sarajevskoj glumici Jasni Orneli Bery, rijetko je govorio. Međutim, o detaljima njihova odnosa otkrila je upravo ona i ispričala kako su kao jako mladi zaljubili u Sarajevu, piše Avaz.ba

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu. Bio je to jako dirljiv susret koji nikada neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju karizmu održava i danas. Prije svega je dobar čovjek – izjavila je jednom prilikom i dodala kako joj je posvetio i pjesmu ''Noć mi te duguje''.
 

Pogledajte tko su najveći kleptomani u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:48 30.05.2019.

Ma dobro i Brena je bila kao da ne stari al ne možeš ( ni da platiš ) protiv majke prirode 💃

Avatar darkkati
darkkati
21:52 30.05.2019.

Balkan je planina u Bugarskoj duga 600 km

ZA
zadar1
21:29 30.05.2019.

hwbo vas balkan....i sto je to balkan uopce....izmisljotina titinih zločinaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije