Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivan aleksa

Balaševićev sin progovorio o gubitku oca: 'Mnogi to ne razumiju....'

Foto: instagram
1/5
15.04.2021.
u 18:40

- Nikad nisam izgubio oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, nema mjesta tuzi, pa čak ni smrti. Mnogi to ne razumiju, ali ja im to ne mogu prenijeti. To je osjećaj koji zaista ne mogu sebi opisati. Hvala Bogu, tako je - to je bilo sve što je mladi Balašević

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, uskoro počinje sa snimanjem filma "Megdan", a za Kurir je progovorio o uspomeni na pokojnog oca. 

- Očekujemo da će film biti snimljen sljedeće godine. Novi Sad zaslužuje moderan igrani visokobudžetni prvi film o sebi, mogu slobodno reći, međunarodne visokobudžetne produkcije. Zahvaljujući  svemirskoj veličini svog  oca, izvrsno pregovaram s jednom državom na drugom kontinentu, gdje bi se također trebalo snimati - rekao je Aleksa, a zatim se dotaknuo svog velikog gubitka.

- Nikad nisam izgubio oca. Naopako. Kad je moj otac u pitanju, nema mjesta tuzi, pa čak ni smrti. Mnogi to ne razumiju, ali ja im to ne mogu prenijeti. To je osjećaj koji zaista ne mogu sebi opisati. Hvala Bogu, tako je - to je bilo sve što je mladi Balašević rekao o svom pokojnom ocu, a zatim dodao kako je nakon svega izgledala njegova životna borba.

- Borba započinje rođenjem, a pitanje je završava li smrću. Za nas koji vjerujemo u boga živih, možda borba traje vječno. Borba nas stoljećima pita želi li da je se sjetimo kako bismo je učinili onakvom kakva jest. Iskreno i veličanstveno - rekao je Balašević. 

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije