Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Bajkovito vjenčanje prekrasne glumice iz hit serije 'Fazilet i njezine kćeri'

Foto: Instagram screenshot
1/8
08.09.2019.
u 13:33

Deniz Baysal i Barış prvi su se puta susreli 2017. godine na snimanju video spota za pjesmu 'Tasma'.

Lijepa Hazan koju gledamo u turskoj sapunici 'Fazilet i njezine kćeri', glumica Deniz Baysal, napokon je stala pred oltar.

Nakon dvije godine veze s turskim pop glazbenikom, Barışom Yurtçuom, u petak je izrekla sudbonosno da u popularnom turskome ljetovalištu Çeşme na Egejskome moru, prenosi Gloria.

Foto: Instagram screenshot

Ceremonija se odvila u idiličnoj atmosferi na pješčanoj plaži, a slavlje su nastavili u restoranu 'The beach of Momo', poznatom okupljalištu bogatih i slavnih. Predivnu vjenčanicu za koju se odlučila glumica kreirala je poznata turska dizajnerica Zelia Kazar, a na za frizuru je imala valovitu, raspuštenu kosu koju je krasila posebna diadema s potpisom Gaios design.

Deniz i Barış prvi su se puta susreli 2017. godine na snimanju video spota za pjesmu 'Tasma', a privlačnost sa seta preselila se i u stvarni život ovih novopečenih supružnika.

Kako piše Gloria, Deniz je za Barışa rekla da je prvi muškarac koje je unio sigurnost u njen život. Lijepa glumica ima strah od napuštanja koji je razvila zbog razvoda svojih roditelja sa samo pet godina, kada je njezin otac otišao od njih. Uspjela je riješiti se tog straha nakon pohađanja alternativne istočnjačke terapije, reiki.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
masterYoda
13:56 08.09.2019.

Jel to stvarno netko gleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije