Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRZAVICE ZA DORUČKOM

Bahra žestoko uzvratila nakon ružnih riječi kandidatkinja: 'Ja sam svjetska žena, nisam zaostala'

Foto: Screenshot
1/6
28.04.2021.
u 08:29

U sinoćnjoj epizodi RTL-ove emisije "Ljubav je na selu" svađa između tri kandidatkinje obilježila je doručak.

Na Marijanovoj farmi nikad mirno, a dokaz tomu su jučerašnje trzavice kojima su gledatelji RTL-ovog showa "Ljubav na selu" mogli svjedočiti između Bahre, Radmile i Mare. Sve je započelo na doručku kada je Bahra sjela na Radmilino mjesto, a Radmilu je to zasmetalo.

Foto: FIBA/Screenshot

Nakon toga stigla je Mara i počela zadirkivati Bahru zašto toliko jede. Sve je to isprva Bahra prihvaćala sa smijehom kao šalu na svoj račun, ali kada joj je Mara rekla da je "zaostala" Bahra se jako naljutila i napustila terasu. Kasnije se vratila jako uzrujana i povrijeđena te objasnila Mari i Radmili da su se jako ružno ponijele prema njoj.

- Cure, dosta je bilo blesavih komentara. Neću tako razgovarati - kazala je Bahra. 

- Ja sam svjetska žena, bila sam svuda, nisam zaostala - rekla im je Bahra te otišla u kuću, a Mara i Radmila su se smijale, a prije nego se udaljila rekla im je da su koze.

Foto: FIBA/Screenshot

 - To me je uvrijedilo da sam bila strašno ljuta - priznala je Bahra dodavši da se suzdržala jače reakcije zbog vlastitog dostojanstva.

VIDEO Vinko Ćemeraš gost je Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije