Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

Avine ružičaste gaćice uznemirile problematičnu kravu Javorku

ava
Screenshot
25.05.2010.
u 12:31

Nakon što je prema Brankinoj slobodnoj procjeni četiri sata prala suđe, dokona starleta odlučila se osunčati što joj je starija kolegica jako zamjerila.

Glavna domaćica Branka vratila se i svojim starim navikama zanovijetanja. Uvjerena je da radi više od svih te da je Avin spori način pranja suđa koči u obavljanju brojnih dnevnih zaduženja.

Gazda Josip pokušavao je, prilično neuspješno, primiriti burnu situaciju.

- Znam da ti imaš svoj ritam jer ti meni kažeš polako, rock and roll, a nije rock and roll jer kad dođe glad, nema rock and rolla! - objasnila je stara rokerica Branka Avi koja dobro zna da "posao nije zec" i da neće pobjeći.

Nakon što je prema Brankinoj slobodnoj procjeni četiri sata prala suđe, dokona starleta otišla se osunčati što joj je starija kolegica jako zamjerila. Ava se branila da dugo pere suđe jer ne želi da na njemu ostanu virusi i bakterije, a Branka je za sve krivila lošu organizaciju.

Od prvog dana Branka nikako da shvati da ipak nije središte farmerskog svijeta. Nakon svađe Ava je svoj mir iznova odlučila potražiti na livadi pod toplim zrakama moslavačkog sunca.

Idila nije dugo trajala jer su njezine ružičaste gaćice, čini se, uznemirile problematičnu kravu Javorku. U spas prestrašenoj djevojci priskočio je hrabri Elio i upozorio je da nikako ne smije pred stoku u šarenim bojama.

Komentara 3

S1
s1504975
13:33 25.05.2010.

Naslov je mogao biti i \"Krava uznemirila kravu\" :))

AU
autoritet
14:25 25.05.2010.

kr.ava hmmmm sličnost...

Avatar deziderij
deziderij
15:22 25.05.2010.

Ne bih ovo uopće komentirao da mi pažnju nije privukao jedan od najglupljih naslova koje sam u životu pročitao. Ne pratim ovu idiotsku emisiju pa me niti ne interesira ništa u svezi te TV-ke nakarade. Ali da kravu, koja je uz to i problematična ( nikad nisam čuo za problematične krave ) mogu uznemiriti nečije gačice, uz to i ružičaste, to je van svake pameti. Osim atoru(ici) ovog pamfleta - ajd da se nešto napiše. Kakvo mi imamo novinarstvo ? Spremni za EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije