Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati autor

Autor brojnih glazbenih hitova Željko Krznarić oporavlja se nakon teške operacije

Foto: Siniša Hančić/Pixsell
1/2
07.02.2019.
u 19:28

Krznarić je osvojio Porina za pjesmu "Uzalud vam trud svirači", a njegova pjesma "Nek ti bude ljubav sva", koju je pjevao Tony Cetinski,  pobijedila je na Dori.

Željko Krznarić, poznati tekstopisac i novinar prije tri tjedna primljen je u KBC Zagreb i hitno je operiran nakon što su liječnici
ustanovili da je došlo do puknuća aneurizme u trbuhu.

Krznarić je hitno operiran, a operacija je, kaže njegova kći Lana, trajala gotovo sedam sati. Tjedan dana poslije operacije proveo je na odjelu intenzivne njege i nakon toga prebačen je na odjel vaskularne kirurgije i sada mu je stanje stabilno i oporavlja se. 

Krznarić je osvojio Porina za pjesmu "Uzalud vam trud svirači", a njegova pjesma "Nek ti bude ljubav sva", koju je pjevao Tony Cetinski,  pobijedila je na Dori.

Krznarić potpisuje tekstove nekih od najpoznatijih pjesama kao što su “Neka, neka, nek’ se zna” koju je izvodio Tomislav Ivčić, napisao je i “Zbog tebe sam to što jesam” koju izvode Gazde, a s Jasenkom Hourom potpisuje i pjesmu  “Uzalud vam trud svirači”.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:18 08.02.2019.

puno zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije