Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upija sunce

Hrvatska missica iz Australije odmara se na našoj obali: 'Kao da nikad nisam otišla'

Foto: Instagram screenshot
1/6
18.07.2019.
u 19:33

Laura Dundović, australska glumica i model podrijetlom iz Hrvatske, koja je osvojila titulu Miss Australije 2008. godine te se izborila za 10. mjesto na izboru Miss Universe iste godine, odmara u resortu na hrvatskoj obali, točnije u Biogradu na moru.

Laura Dundović došla je iz Australije na hrvatsku obalu na zasluženi ljetni odmor. Ova 31-godišnjakinja rodom je iz Hrvatske, a najpoznatija je po titulama Miss Australije i plasiranju na 10. mjesto na izboru Miss Universe 2008. godine.

Njezina obitelj doselila je u Australiju 1970. godine, a podrijetlom je iz Radovina kraj Zadra. Trenutno uživa u Biogradu na moru, a tijekom ljetovanja posjetila je Zadar, Vodice i otok Ugljan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BACK LIKE I NEVER LEFT. 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

A post shared by L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic) on

- Opet tu, kao da nikad nisam otišla - napisala je pozirajući na otoku Ugljanu u dvodjelnom žutom kupaćem kostimu. Na Instagramu se zadnjih nekoliko dana hvali "morskim" fotografijama, a u resortu održali su se svatovi u kojima se rasplesala.

Strastvena ljubiteljica fitnessa i nutricionistica i tijekom odmora nalazi vrijeme za odrađivanje treninga.

- NA TURNEJI. Kao što je obećano, moj blagdanski set vježbi s @fox_fit. Sve što vam treba su dvije trake - napisala je ispod videa na kojem je za svoje pratitelje odradila vježbe.

Inače navija za nogometni klub Western Sydney Wanderers u australskoj nogometnoj ligi, baš kao i Sydney United, klub koji su osnovali australski Hrvati krajem 50-ih prošlog stoljeća. Njezin brat igrao je za nogometni klub Northern Spirit.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:06 18.07.2019.

Kada je figura ok i kada je ocevidno obrijana onda je to meni za 5.

VO
vorda400
19:52 18.07.2019.

greška 404 guza nije pronađena 😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije