Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio njen sin

Audrey Hepburn bila je jako nesigurna i sramežljiva

audrey
Foto: Screenshot
1/2
06.05.2015.
u 08:30

Slavljena zbog stila, ali i glumačkog talenta, Audrey je zapravo bila jako nesigurna. Njezin sin Luca Dotti otkrio je kako je njegova majka uvijek bila iznenađena kad bi netko pohvalio njezin izgled ili rad

Prošlo je više od 20 godina otkako je preminula Audrey Hepburn, no i dalje ostaje jedna od najvećih ikona ljepote i talenta.

Slavljena zbog stila, ali i glumačkog talenta, Audrey je zapravo bila jako nesigurna. Njezin sin Luca Dotti otkrio je kako je njegova majka uvijek bila iznenađena kad bi netko pohvalio njezin izgled ili rad. – Uvijek ju je jako iznenađivalo što je bila takva ikona ljepote i talenta, uvijek je bila jako sramežljiva. Svakako se tome radovala, no nije to bilo ono što je očekivala. Nije imala visoko mišljenje o svom radu – rekao je Luca. Audrey je umrla sa 63 godine te nikad nije imala plastičnih operacija. Ipak, Luca smatra da bi možda imala nekakve manje zahvate da je živjela dulje.

– Moja majka vjerovala je da je svakome dopušteno raditi vlastite izbore te da je svakom dopušteno da se osjeća što ljepše. Ne znam bi li išla na operaciju, no možda i bi na neke manje korekcije – nadodao je sin legendarne glumice za MailOnline. – Moja mama bila je jako ponosna i sretna zbog svog starenja, i zaista je vjerovala da muškarci i žene ne bi trebali skrivati svoj proces starenja noseći mladenačku odjeću ili podvrgnuti se smiješnim plastičnim operacijama. Jedan od razloga zašto je bila nesigurna bio je i taj što su je na početku karijere prozivali zbog vlastitih nesigurnosti. Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi. Nije bila tipična ljepotica, pogotovo ne u očima muškaraca – rekao je.

Usto, Luca, koji je rođen 1970. godine, kaže kako nije bio svjestan da je njegova majka toliko slavna. Naime, ona je uvelike smanjila opseg posla kada je dobila dijete. – Tada su i vremena bila drukčija, zvijezde se nisu doživljavale kao ikone. Moja majka bila je jako povučena, no opet vrlo otvorena. Nije vozila pa smo svugdje pješačili, poneki paparazzi bi nas fotografirao dok smo se šetali, no to je bilo to. Najveće iznenađenje doživio sam kada je umrla, ljudi su javno tugovali, a mene je to sve jako iznenadilo. Šokirao sam se jer je sve to bilo puno drukčije od njezina privatnog, mirnog života – zaključio je Luca. Audrey Hepburn rođena je 4. svibnja 1929. godine, a preminula je 1993. Slovila je za skromnu i šarmantnu osobu koja se voli brinuti o drugima.

>>Google posvetio tražilicu u čast legendarnoj Audrey Hepburn

>>Audrey Hepburn oživjela u reklami za čokoladu koju je obožavala

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:43 06.05.2015.

Nije bila ljepa i imala je ružni veliki nos ako već o tome treba da se priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije