Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet je gledamo

Audrey Hepburn oživjela u reklami za čokoladu koju je obožavala

audrey
02.03.2013.
u 09:00

U reklami je glumica zarobljena u prometu Rima 50-ih godina prošlog stoljeća, šarmira vozača i slijedi muškarca za volanom sportskog kabrioleta. Reklamu su odobrili sinovi glumice koji smatraju da je uhvaćen vedri duh njihove majke.

Po mnogima najljepša glumica zlatnog doba Hollywooda Audrey Hepburn koja je preminula prije 20 godina, zahvaljujući čudima tehnologije i kompjutorskog generiranja ‘vratila’ se na televizijske ekrane. Njezin lik pojavljuje se u reklami za britansku čokoladu Galaxy, a reklama je rađena punih godinu dana.

U njoj glumica u svojim mladim godinama ostaje zarobljena u prometu na ulicama Rima 50-ih godina prošlog stoljeća, šarmira vozača i slijedi muškarca kojeg je spazila za volanom sportskog kabrioleta. Reklamu su odobrili sinovi glumice Sean Ferrer i Luca Dotti koji smatraju da je na njoj uhvaćen vedri duh njihove majke.

Osim toga, tvrde da bi, da je živa, bila ponosna što je ‘snimila’ reklamu baš za čokoladu koju je cijeli život obožavala i jela za podizanje raspoloženja kad god bi se osjećala loše.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:13 02.03.2013.

Najljepša glumica ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije