Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska i modna ikona

Google posvetio tražilicu u čast legendarnoj Audrey Hepburn

audrey hepburn
Foto: Google screenshot
04.05.2014.
u 15:05

Legendarna Audrey Hepburn danas bi napunila 85 godina, a za tu prigodu Google je svoju tražilicu posvetio upravo njoj

Legendarna Audrey Hepburn danas bi napunila 85 godina, a za tu prigodu Google je svoju tražilicu posvetio upravo njoj.

Oskarovka, humanitarka i ikona stila, Audrey Hepburn proslavila se tijekom zlatnog doba Hollywooda ulogom u hitu "Praznik u Rimu".

Odrastajući u ratnoj Nizozemskoj, to je obilježilo za cijeli život te je slovila za skromnu, dragu i šarmantnu osobu kojoj su drugi uvijek bili na prvom mjestu, što je pokazala i kao UNICEF-ova veleposlanica dobre volje.

- Čvrsto vjerujem u snagu kad sve ide krivo. Vjerujem da su najsretnije djevojke najljepše. Vjerujem da je sutra novi dan i vjerujem u čuda - jedan je od najpoznatijih citata slavne glumice koja je preminula 1993. u dobi od 64 godine od posljedica raka.

>>Audrey Hepburn oživjela u reklami za čokoladu koju je obožavala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije