Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vruće'

Atraktivna Slovenka ljetnim je hitom 'zapalila' cijelu Hrvatsku

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.06.2019.
u 18:09

Nika je talentirana 26-godišnjakinja iz slovenskog mjesta Petanjci koja glazbu živi otkako je propričala. Zapravo, prvo je propjevala, pa tek onda počela pričati. Završila je glazbenu školu, svirala je i klavir, a trenutno radi kao učiteljica razredne nastave.

Atraktivna slovenska pjevačica Nika Zorjan, s grupom BQL i Isaacom Palmom, upravo je na JoomBoosovom YouTube kanalu izbacila spot za pjesmu 'Vruće', koja će sasvim sigurno postati najveći hit ovog ljeta.

Novi ljetni hit slovenskih zvijezda Nike Zorjan,  glazbene skupine BQL i Isaaca Palme 'Vruće' slušat će se na svim plažama i ljetnim partyjima i, iako tek danas imamo priliku premijerno čuti pjesmu i vidjeti novi spot na JoomBoosovom YouTube kanalu, već sad svi pričaju o atraktivnoj pjevačici Niki i njezinim zanimljivim bojama kose. Vrijeme je da je i vi upoznate.

POGLEDAJTE VIDEO:


Nika se pjevanjem bavi od malena
Nika je talentirana 26-godišnjakinja iz slovenskog mjesta Petanjci koja glazbu živi otkako je propričala. Zapravo, prvo je propjevala, pa tek onda počela pričati. Završila je glazbenu školu, svirala je i klavir, a trenutno radi kao učiteljica razredne nastave. Ipak, glazba joj je oduvijek na prvom mjestu. Dosad je nastupala na slovenskom Eurosongu, nekoliko puta, a slovenska publika upoznala ju je u showu Supertalent.


- Ja sam prvo počela pjevati, pa tek onda pričati. Moj tata je isto glazbenik, kao i djed i od njih sam naslijedila ljubav prema glazbi. Zapravo, tata sad svira sa mnom u bendu. Moj prvi nastup je bio kad sam imala samo dvije i pol godine na jednoj fešti i to je bilo to. Ne mogu ni zamisliti život bez glazbe, glazba mi znači sve. U Sloveniji imam ozbiljnu glazbenu karijeru, sad i djecu podučavam pjevanju i jako mi je važno da je glazba stalno prisutna u mom životu - rekla nam je Nika koju na Instagramu i društvenim mrežama prate deseci tisuće obožavatelja.

Na Instagramu provodim minimalno pet sati dnevno

- Puno vremena sam na Instagramu. To mi je posao. Instagram i društvene mreže su vrlo dobri kanali za promociju, tako da se jako trudim svaki dan objaviti neku fotku i u tome baš uživam. Volim objavljivati i storyje jer volim da ljudi znaju što mi se događa u životu. Dnevno sam na Instagramu sigurno oko pet sati - priznaje ova atraktivna pjevačica koju jednostavno ne možete ne primijetiti kad uđe u prostoriju.


Šarena kosa i perike
Njezin osebujan stil, šarena odjeća i - šarena kosa - čine je posebno zanimljivom, a boje mijenja često. Ipak, sad joj je ružičasta najdraža pa će takva ostati neko vrijeme.
- Moj stil je osebujan, ali osim što sama biram kombinacije, imam i modne stiliste koji mi dosta pomažu. Ružičasta kosa mi je trenutno zaštitni znak, jer mislim da super oslikava moj pozitivan karakter i energičnost. Planiram ostati ružičasta barem još godinu dana - objašnjava Nika, koja često, uz to što boji kosu, nosi i perike. Naravno, u jarkim bojama.


Nastupit će na CMC Festivalu
Nika je u Sloveniji ozbiljno velika zvijezda. Dosad je već nekoliko puta natjecala na slovenskom izboru za pjesmu Eurovizije. Ipak, danas joj to više nije toliko zanimljivo, a ono što joj je puno draže je činjenica da će predstavljati JoomBoos s pjesmom 'Vruće' na CMC Festivalu, zajedno s braćom Anejem i Rokom iz BQL-a i Isaacom.


- Mislim da će hrvatska publika jako dobro prihvatiti pjesmu. U Sloveniji je veliki hit, jako je pozitivna i vesela, prava ljetna. No, jako mi je drago da smo snimili i hrvatsku verziju. Vaš jezik je izuzetno melodičan i sve se jednostavno poklopilo - dodala je atraktivna Nika.

Ključne riječi

Komentara 7

IG
Igggy
07:25 06.06.2019.

Fora!

Avatar KalebJosua
KalebJosua
18:59 05.06.2019.

Duboko umna da zapali cijelu uredivacku ekipu!

JO
joed
20:05 05.06.2019.

Jel još nekome ona izgleda ko da ima 36 ,a ne 26 godina? ..A pjesma,kao i većine glazbe danas ,bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije