Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodni tata

Ashton Kutcher otkrio što će nakon serije 'Dva i pol muškarca'

ashton kutcher
Foto: Twitter
19.02.2015.
u 10:03

Imam odličnu partnericu koja se brine oko svega i odlično to radi tako da se ja čak uspijem i odmoriti, priznao je Kutcher

Glumac Ashton Kutcher završio je snimanje serije "Dva i pol muškarca" koja će se danas posljednji put emitirati u Americi. Otkrio je što planira nakon serije:

– Teško je oprostiti se s odličnom glumačkom postavom i cijelom ekipom sa snimanja. No, super je zapravo što ću imati više vremena posvetiti se svojoj kćeri Wyatt. Sigurno ću više vremena provesti s obitelji i prijateljima – rekao je Ashton.

– Imam odličnu partnericu koja se brine oko svega i odlično to radi pa se ja uspijem čak i odmoriti – pohvalio je Milu Kunis zgodni glumac.

Njegov kolega iz serije, Jon Cryer koji utjelovljuje lik Alana Harpera, kazao je pak kako će mu nedostajati na setovima malena Wyatt za koju kaže da je malena prava diva.

– Pokaka se u gaće pa očekuje da drugi čiste za njom – našalio se glumac.

>> Ashton i Mila konačno pokazali obiteljske fotke sa svojom mezimicom

Komentara 1

LI
liliZG
12:55 19.02.2015.

pogledala sam jednu epizodu i ništa, ,,...taj kutcher kao da i nije na setu , toliko je bezlično nevidljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije