Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj suđenja

Ashton Kutcher objasnio što se događalo u noći kada je ubijena njegova bivša djevojka

Foto: PIXSELL
1/4
18.08.2019.
u 07:00

Gargiulo čeka suđenje i za ubojstvo 18-godišnje Tricije Pacaccio iz 1993. godine, kada mu je bilo samo 17 godina.

Michael Thomas Gargiulo proglašen je krivim za ubijanje bivše djevojke glumca Ashtona Kutchera, studentice i striptizete, Ashley Ellerin.

Ashley je u veljači 2001. godine trebala ići na spoj s Ashtonom, no taj se spoj nikada nije dogodio. Gargiulo ju je u njezinom domu u Los Angelesu ubio nekoliko sati prije toga. Ubodne rane od 15 centimetara dubine zadobila je na trbuhu, prsima, leđima i vratu, njih 47.

Michael, inače serviser klima, izjasnio se kako nije kriv. Ipak, za vrijeme suđenja, otkrilo se da je čitao knjige na temu kako ubiti čovjeka, proučavao ubojice poput Teda Bundyja te se interesirao za forenziku.

Foto: pool/REUTERS/PIXSELL

Popularni glumac, Ashton Kutcher, prije samo nekoliko mjeseci je svjedočio na suđenju gdje je objasnio što se događalo između njih te večeri. Naime, glumac ju je trebao odvesti na zabavu nakon dodjele Grammyja, no na kraju je dodjelu gledao kod svog prijatelja. Kada je kasnije došao do njezinog stana nije mu otvarala niti se javljala na telefon. Svjetlo u stanu je bilo upaljeno te je Ashton pomislio da se djevojka ljuti na njega zbog kašnjenja, piše Mirror.

Kroz prozor je vidio crvenu mrlju za koju je pomislio da se radi o vinu te da je Ashley otišla van s prijateljicom. Kutcher je samo jedan od brojnih svjedoka koji su dio ovog suđenja. Michaela se smatra serijskim ubojicom, a svaku svoju žrtvu uhodio je i promatrao te živio u njihovoj neposrednoj blizini. Sve su djevojke bile lijepe i mlade.

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/PIXSELL

Gargiulo čeka suđenje i za ubojstvo 18-godišnje Tricije Pacaccio iz 1993. godine, kada mu je bilo samo 17 godina. Michael je 2005. godine ubio i majku četvero djece, 32-godišnju Mariju Bruno. Zatim je 2008. pokušao ubiti Michelle Murphy, ali nije uspio i ona je preživjela, zbog čega je i došlo do suđenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije