Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila sama

Ashley Tisdale se udala za dugogodišnjeg dečka!

ashley tisdale
Foto: Instagram
1/3
10.09.2014.
u 09:02

Glumica Ashley Tisdale udala se za glazbenika Christophera Frencha u ponedjeljak, 8. rujna...

Glumica Ashley Tisdale udala se za glazbenika Christophera Frencha u ponedjeljak, 8. rujna, piše People. Tisdale nije skrivala svoju svadbu već je na Instagramu objavila fotografiju sebe i svog muža na taj poseban dan. Uz fotografiju napisala je kako je to najbolji dan u njenom životu. Ashley je zablistala u glamuroznoj vjenčanici, a na svadbi ju je bodrila i najbolja prijateljica Vanessa Hudgens.

Tisdale je sa Frenchom u vezi od 2012. godine, a zaručena od ljeta 2013. Iako je sretna s Christopherom, Ashley nije mislila da će se zaruke i brak dogoditi tako brzo. - Bila sam u dugim vezama u prošlosti i uvijek sam znala što hoću. Da nisam znala što hoću, ne bih ušla u vezu s Frenchom. Mislim da smo znali da ćemo se vjenčati od trenutka kad smo se upoznali, zaključila je Tisdale svojedobno.

>>Lindsay Lohan nije htjela snimiti ljubavne scene s C. Sheenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije