Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupa na Dori

Ashley je u Hrvatskoj kupila kuću, a tijekom pandemije ludo se zaljubila i otkrila tko je sretnik

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
06.02.2021.
u 21:30

Producenticu i redateljicu koja je nagrađena i Emmyjem upoznali smo zahvaljujući dokumentarcima koje je snimila o Lijepoj našoj, a sada će s Bojanom Jambrošićem nastupiti i na Dori.

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić na ovogodišnjoj Dori, koja se 13. veljače održava u Opatiji zajedno će otpjevati pjesmu "Share the love" koju je napisala Ashley. Producenticu i redateljicu koja je nagrađena i Emmyjem upoznali smo zahvaljujući dokumentarcima koje je snimila o Lijepoj našoj, a Ashley se na kraju toliko zaljubila u Hrvatsku da je ovdje kupila i kuću.

S Bojanom se zbližila tijekom natjecanja u showu "Zvijezde pjevaju" i kako jako vole raditi zajedno odlučili su zajedno prijaviti se na Doru. Ashley je u razgovoru za Story otkrila kako se i zaljubila tijekom pandemije i kako joj je sada inspiracija za pisanje ljubavnih pjesama još veća, a ispričala je i kako je pokrenula neprofitnu organizaciju Human Network. 

- Kada je počela pandemija, iznenada sam se vratila u Kaliforniju prije zatvaranja granica, a netom prije toga za mojeg je oca počeo raditi jedan novi veterinar. Upoznali smo se brzo nakon mog povratka i započeli svoju ‘COVID romansu’. Marc i ja smo zajedno već gotovo godinu dana i početak je bio zanimljiv jer više nije moguće ići na spojeve kao prije pandemije. Puno smo kampirali, zajedno smo kuhali, boravili u prirodi... Nisu to bili tipični spojevi, no to je dobro jer doista dobro upoznate drugu osobu - ispričala je Ashley kako se rodila njezina romansa. Na početku se zbog fizičke distance njihov odnos razvijao polako, ali sada, kaže Ashley, više ne drže distancu.

Ona i Marc preboljeli su i koronu, a zarazila ga je Ashley jer se cijela njezina obitelj zarazila na božićnom ručku. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MR
mrkvax
08:32 07.02.2021.

Izuzetno simpatična žena....

NO
nordic
12:47 07.02.2021.

Welcome to Croatia Ashley🌹

MO
montello
18:01 07.02.2021.

ako itko najviše promovira hrvatsku u svijetu to je ona, lipotica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije