Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveni problemi

Antun Vrdoljak pretrpio moždani udar: 'Odmah je shvatio što je, srećom je otišao u bolnicu'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
12.03.2021.
u 11:38

– Srećom je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti, iako nikada nije doživio nešto slično – kazao je Vrdoljakov sin Marko.

Glumac, redatelj i producent Antun Vrdoljak (89)  krajem veljače suočio se s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Dok je bio u obiteljskoj kući na zagrebačkoj Lašćini doživio je moždani udar. U tom trenutku uz njega je bila supruga Branka, a zahvaljujući sabranoj i pravovremenoj reakciji izbjegnuta je tragedija.

Vrdoljak se tog dana osjećao loše, shvatio je da se ne može osloniti na lijevu nogu, a nakon što ga je snažno zaboljela glava odmah je potražio liječničku pomoć.  

– Srećom je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti u pitanju, iako nikada nije doživio nešto slično – kazao je Marko za Gloriju i otkrio kao je proslavljeni redatelj bio hospitaliziran desetak dana na Rebru.

28.03.2018., Zagreb - Antun Vrdoljak, hrvatski glumac, redatelj i producent. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

– Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra nego samo moždana kap – dodao je Marko. Kazao je i da ih je moždani sve zabrinuo zbog situacije s pandemijom, a otkrio je i kako je upravo taj dan njegov otac trebao primiti cjepivo.

– Moždani nas je sve iznenadio jer otac nikada nije imao većih zdravstvenih problema, a otkako je počela pandemija, ostatak obitelji i ja posebno pazimo na njega i majku. U stalnom smo kontaktu, no posjete izbjegavamo. Otac se čak i pomalo ljuti zbog toga jer mu nedostaje unučad – rekao je Vrdoljakov sin koji je kazao i kako se njegov otac trenutačno osjeća. – Otac je sada dobro. Doma je i već je na nogama – zaključio je Marko Vrdoljak.

Komentara 26

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:50 12.03.2021.

Imao je sreće. Prvi sat nakon moždanog udara je najvažniji, a izvrsna bolnica je od njegove kuće 250 metara. Kažu, u životu je najvažnije imati sreće.

NE
nemanatrag
12:21 12.03.2021.

Udarac u prazno...

Avatar Bongozg
Bongozg
13:09 12.03.2021.

Trebamo još jedno 5 filmova po narudžbi bilo kojeg režima (on je volio svaki), tako da očekujem da će poživiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije