Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bura se ne stišava

Princ Harry uhvaćen u laži: Tvrdi da nikad s ocem nije mogao voziti bicikl, gledatelji pronašli dokaz

Foto: Screenshot CBS/profimedia
1/9
12.03.2021.
u 11:15

No, još je poznato i kako se princ Harry u mladenačkim danima bavio i polom, ali ne na konjima nego na biciklima. Dakle, izgleda da je u djetinjstvu imao dovoljno vožnji biciklom.

Bombastičan intervju koji su princ Harry (36) i njegova supruga Meghan Markle (39) dali kraljici talk showova Oprah Winfrey (67) i dalje je tema svih razgovora. Brojni detalji koje su supružnici iznijeli tako javno kasnije su ispali laž, a još jednu od takvih pronašli su sami gledatelji. 

Naime, kada je objašnjavao voditeljici zašto su otišli iz Velike Britanije i ušao u dubinu loših odnosa s ocem, između ostalog, naveo je i da nikada kao mali nije mogao, na primjer, voziti bicikl sa svojim ocem, dok njegov sin Archie sada to može s njim u "slobodnom životu" u Kaliforniji. 

Međutim, kako je intervju gledalo više od 49 milijuna ljudi, neki od njih primijetili su nelogičnosti u tim izjavama pa su tako pronašli stare fotografije još iz 1990. godine na kojima se vidi kako princ Charles, princ William i princ Harry, zajedno s princezom Dianom, sjede na svojim biciklima. Na jednoj fotografiji maleni Harry čak sjedi na stražnjem dijelu bicikla koji vozi njegov Charles, a fotografije su snimljene na njihovu imanju u Sandringhamu u Norfolku. 

Foto: profimedia

No, još je poznato i kako se princ Harry u mladenačkim danima bavio i polom, ali ne na konjima nego na biciklima. Dakle, izgleda da je u djetinjstvu imao dovoljno vožnji biciklom.

Podsjetimo, nakon što je Palača poslala službeno priopćenje nakon intervjua, jučer je javno progovorio prvi član kraljevske obitelji, princ William (38). William je posjetio školu u istočnom Londonu kako bi promovirao program mentalnog zdravlja za djecu, a kada ga je novinar upitao o spornom intervjuu, uzrujano je inzistirao: "Mi nikako nismo rasistička obitelj." Također je potvrdio da će razgovarati s bratom. William i supruga Kate Middleton navodno su oboje povrijeđeni zbog intervjua jer je i Meghan optužila svoju šogoricu Kate da ju je rasplakala uoči vjenčanja.

Komentara 31

AA
Aartur
11:24 12.03.2021.

Da je za taj bicikl morao štediti i čekati godinama, itekako bi ga zapamtio i cijenio

DU
Deleted user
11:55 12.03.2021.

Oboje lažovi.

ST
stipe41
11:36 12.03.2021.

crnčičica ga uvjerila da nije vozija biciklu i on glup, kakav već je, je povirova. Za tri miseca će reć kako je zbog zavjere on ustvari stariji brat, a ne William, i prijestolonasljednik. I u to će ga cnčičica uvjerit. Imaju ti crnci dobre wodoo baze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije