Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalni stres

Ida Prester u drami zbog putovnice: 'Mislila sam ići plakati na policiju, a u 6 ujutro - 30 propuštenih poziva'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
12.03.2021.
u 10:30

- Tip krenuo u 8 navečer, trebao tu stići do ponoći po dogovoru. Čekam ga do 3 ujutro, zovem, šaljem poruke.. malo zvoni, pa isključio telefon, mislim si ok. Ladno me ispalio, nije mu se dalo - napisala je između ostalog Prester.

Da svijet oko nas nije toliko loš i zao te da dobri ljudi i dalje postoje uvjerila se na svojoj koži pjevačica i voditeljica Ida Prester. Ona je, naime, na svom Facebooku podijelila priču o prijeko potrebnoj putovnici koja joj je nehotice završila u Beogradu i nepoznatom muškarcu koji je spasio cijelu stvar. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Pobjedaaa!
Pasoš mi završio u Bg, ostao mi u autu pa ga muž odvezao, a da nije znao. A hitno mi treba sutra za putovanje. Šta sad, frka, nitko od mojih ne ide, busevi ne voze..
Uvalio ga Vani sinoć nekom vozaču Blabla da mi nosi za Zg, namolili ga. Tip krenuo u 8 navečer, trebao tu stići do ponoći po dogovoru. Čekam ga do 3 ujutro, zovem, šaljem poruke.. malo zvoni, pa isključio telefon, mislim si ok. Ladno me ispalio, nije mu se dalo. Moja vjera u nepoznate ljude je stvarno već too much, moram prestati s tim.
Isključim zvuk na mob i idem spavat s klincima, buđenje u 7 za školu. Sutra ću smislit što ću, ići plakat na murju ili otkazat snimanje spota i sve obaveze. Totalni stres.
Slučajno pogledam na mob u 6 ujutro - 30 propuštenih poziva. Lik kruži po kvartu već 45 minuta i zove me!! Nakon cijele noći putovanja, neka frka na granici bila.
I evo pasoša, vrag neka ga nosi
Povjerenje u ljude - restored  
Hvala ti, nepoznati Deane!!
Btw - ne, nemam osobnu, istekla, ne pitajte me niš", napisala je Ida koja je u samo sat vremena od objave dobila više od 650 lajkova, ali i mnoštvo komentara,

Foto: Facebook/TS Auris

"Zaslužio je litru maksuzije i čokoladu! Ma poklon paket!", poručila je Idi jedna od pratiteljica, a pjevačica je na to otkrila da je vozač za svoj trud nagrađen. "Dobio je sve, bez brige", zaključila je Prester.

Ključne riječi

Komentara 7

CO
Costacurta
10:43 12.03.2021.

Jako je pametno isključit zvuk na mobitelu dok čekaš čovjeka da ti donese putovnicu. Bravo.

DJ
DjD
11:08 12.03.2021.

Kad misliš da ne može lošije-e pa može. Koliko godina studija je potrebno za ovakav članak?

Avatar Udruga_Briselskih_Anemicara
Udruga_Briselskih_Anemicara
10:59 12.03.2021.

Da nije "Bg" u pitanju, ovaj clanak ne bi postojao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije