Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI SUPRUŽNICI

Svi se čude Aninom i Vladinom odnosu

Ana i Vlado
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
13.07.2017.
u 12:16

Fotografija nekadašnjeg bračnog para zbunila je sve njihove pratitelje

Najnovija vrlo prisna fotografija Ane Rucner i Vlade Kalembera mnoge je njihove obožavatelje navela da komentiraju i u čudu se pitaju zašto nisu zajedno kad se toliko vole. Fotografiju je na Instagramu objavila Ana, uz komentar "moje srce". Snimljena je snimanju spota 'Teslina polja' na kojem su radili sa sinom Darianom, koji je igrao mladog Teslu.

- Lijepo da ste i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima! Da je bar svima najbitnija dobrobit djeteta. Jer dijete treba i majku i oca, a nema ništa ljepše kad se oni slažu - bio je samo jedan od puno pozitivnih komentara na ovu fotografiju. No bilo je i onih zbunjenih koji su napisali kako im "sada više ništa nije jasno".

 

My ❤☺ @vladokalember #rucner #kalember #makingof #NikolaTesla

A post shared by Ana Rucner (@anarucner) on

Komentara 5

DU
Deleted user
12:42 13.07.2017.

Valjda će i Vladi jednom dopizditi u ormaru. ????!!!!!

IB
ibiza
12:59 13.07.2017.

ma glume

TB
taras.buljba
15:17 13.07.2017.

Vladek je svjestan nekih cinjenica i svaka cast pusti zenu da uziva bez zlobe i ljubomore svaka cast kapa dolje kada bi nas vise bili takvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije