Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Ante na mukama: Anezi i njezino ime zadali mu prave glavobolje!

Ante Biuk
Foto: RTL
1/3
22.03.2018.
u 11:35

Bigi je osebujnog 40-godišnjaka pozvao na razgovor kako bi zajedno prokomentirali njegov dosadašnji boravak u kući, a na pitanje s kime se od žena najbolje slaže, Ante je kazao: ''S kojom, s kojom? Kako je ono bilo jučer? Kako sam rekao? Nancy! Menzija! Denzija!'',

Novom stanaru Anti Biuku nije bilo nimalo lako kad je ispovjedaonici Bigiju morao ispričati s kime se u kući najbolje slaže.

Da su neka imena kompliciranija od drugih, već dobro znamo. No Anezi je Anti zadala prave glavobolje dok se u ispovjedaonici pokušao sjetiti njezina imena.

Bigi je osebujnog 40-godišnjaka pozvao na razgovor kako bi zajedno prokomentirali njegov dosadašnji boravak u kući, a na pitanje s kime se od žena najbolje slaže, Ante je kazao: ''S kojom, s kojom? Kako je ono bilo jučer? Kako sam rekao? Nancy! Menzija! Denzija!'', muku je mučio Ante pokušavajući se sjetiti imena.

''Jučer me šišala pa smo se tako zafrkavali'', pokušao je Ante lukavo skrenuti  Bigijevu pozornost, no on se nije dao smesti!

''Na koga misliš, Ante?'', upitao ga je BB.

Ante je nastavio mozgati hvatajući se za glavu, a onda ipak priznao: ''Ajme meni! Slabo pohvatam imena!''

Ante Biuk
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maximinimax
13:17 22.03.2018.

Alkohol mu popio mozak

GR
grgahot
14:02 22.03.2018.

Ovaj lik je bio u psihijatriskim ustanovama, RTL očito iskorištava bolesnike za svoje neke izopačene ciljeve.

MA
mare0801
12:33 22.03.2018.

morala bih "zahvaliti" RTL-u sto mi je razbio iluzije da je prosječan Hrvat nalik meni,mojoj familiji,susjedima i kolegama.Kroz RTL-ove realitije,od ovog,preko "Ljubavi na selu" do "Šopingašice",shvatila sam da je prosječan Hrvat čisti "Homo balkanicus".Sram me je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije