Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Strah u kući: Marin na rubu da napusti show, a Karla zove mamu u pomoć

Foto: RTL
1/4
20.03.2018.
u 20:07

U sklopu tjednog zadatka u kojem se stanari moraju suočavati sa svojim strahovima, Anu je u ispovjedaonici dočekao klaun, a svašta je Big Brother pripremio i Karli i Marinu.

Malo smijeha, malo suza, malo histerije, malo smirenosti... Sve se to izmiješalo dok je Ana bila u ispovjedaonici Big brothera, a u posjet joj je stigao klaun.

U sklopu tjednog zadatka u kojem se stanari moraju suočavati sa svojim strahovima, Anu je u ispovjedaonici dočekao klaun. Taj, inače mnogoj djeci, omiljeni lik iz cirkusa Bjelovarčanki nije bio nimalo simpatičan pa se pobrinula da u ispovjedaonici napravi - cirkus. Ušla je s krpom u ustima kako bi se suzdržala od vrištanja jer ih Big Brother kažnjava s 1000 kuna za svaki urlik, ali ni to nije puno pomoglo.

 

 

Čim je ugledala klaun pobjegla je na drugi kraj ispovjedaonice i počela plakati, a onda su se krenuli miješati smijeh i suze. U jednom trenutku joj je klaun predložio da zajedno sjednu u fotelju, što je ona bojažljivo prihvatila, a na kraju je Big Brotheru pokazala koliko se trese te zaključila da je još tisuću kuna od glavne nagrade otišlo u nepovrat. Big Brother je strah u kosti utjerao i Karli i Marinu, Karla je zazivala mamu u pomoć, a Marin je na rubu da napusti Big Brother.

Kako su se drugi stanari borili sa strahovima, pogledajte večeras u 21:30 u dnevnoj emisiji Big Brothera.

Ključne riječi

Komentara 2

AM
ante_maja
23:16 20.03.2018.

a jeste cirkus napravili od tog big brothera,neznam kome je to uopce zanimljivo...reko idem malo pogledat i taman onaj odvratni i antipaticno dosadni i naporan Antonio se pravda sa Lucijom...reko prebacuj odma na cmc

AS
atilla sb 1986
20:50 20.03.2018.

Bolesno. Sve odreda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije