Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ante Gotovina: Obožavam Intrade, oni su moja klapa!

– Svake je godine sve bolje, ali sada opet želim u Lisinski i promijenio bih malo program. Htio bih ispuniti obećanje našim fanovima i dva dana zaredom pjevati u Lisinskom – kaže Bralić.
08. prosinca 2012. u 08:00 13 komentara 243 prikaza
intrade (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Spektakl ispunjen emocijama ponudila je preksinoć klapa Intrade napunjenom Domu sportova u kojemu su, među ostalima, uživali i naši generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

Turneja po Americi

– Oduvijek ih volim, od djetinjstva. Dolazim iz tih krajeva. Ne znam pjevati, a ako i zapjevam, to loše zvuči. Ali znam slušati. Veličanstvena je ovo večer bila, obožavam ih, to je moja klapa – rekao je Ante Gotovina.

Ni Tomislav Bralić nije skrivao zadovoljstvo. Redom su mu prilazili i govorili da je to jedan od najboljih koncerta klape Intrade, ako ne i najbolji. Nije se, našalio se, nakon ispunjene Arene i Doma sportova, “pretplatio” na najveće hrvatske dvorane.

– Svake je godine sve bolje, ali sada opet želim u Lisinski i promijenio bih malo program. Htio bih ispuniti obećanje našim fanovima i dva dana zaredom pjevati u Lisinskom – kaže Bralić i zvuči kao da nakon silnog uspjeha i velikih dvorana čezne za intimnijom atmosferom. Svirali su po velikim prostorima, u listopadu je klapa Intrade napunila dvoranu u Torontu, a pred njima je, nakon Uskrsa, i pet velikih nastupa u Americi.

Nova godina u Dubrovniku

Zato se Bralić posebno raduje Božiću i kratkoj stanci od nastupa, kada će se napokon obitelj okupiti i blagdane provesti zajedno.

– Božić je dan kada smo svi doma, u Zadru i zaista okrenuti jedni drugima. No već za Novu godinu je drukčije. Radna je, sviramo u Dubrovniku – kaže.

Na mladi par koji se zaručio na njegovu koncertu gleda blagonaklono i želi im puno sreće. Nije, priznaje, ovo prva prošnja na nastupu klape Intrade. Ipak, najemotivniji trenutak večeri bio mu je dok je s pozornice pjevao “Croatio, iz duše te ljubim” vidjeti svoja dva sina, Vicu (16) i Lovru (13) kako u publici pjevaju i plješću.

– E, to me stislo. Žao mi je što cijela obitelj nije mogla doći – kaže.

Nakon koncerta ruku su im stegnuli i sami generali.

– Ante Gotovina sedam je godina nevin proveo u zatvoru. Rekao mi je da je, kad mu je bilo najteže, slušao naše pjesme. I Biserka Petrović priznala je da je prvi put, od Draženove smrti, zapjevala na koncertu. Divne su to riječi, eto to me se silno dojmilo – otkriva Bralić.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Avatar comandante
  comandante:

  Cujem da je ovaj navodni ulizica Sunara dobio svojevremeno stan od grada zanima me po kojoj osnovi???????

 • Avatar nitko i ništa
  nitko i ništa:

  Bože moj,ima li ijedne domaće javne osobe pored koje se nije slikala ova nakupina bjelančevina imenom Zvonimir Sunara Suki i ima li ijedne javne osobe kojoj Suki nije darovao karte za razne događaje,riješio uvođenje struje i vode u kuću,predlagao Karačmarka ... prikaži još! za ministra,uguz za sva vremena,čovjek koji odoljeva svim sistemima.....a navodno je došao iz neke vukoj.. 90-ih sa gaćama na štapu...

 • Dioklecijanova palaca:

  Klapu Intrade sam slušao 3 puta i svaki put su bili gosti na turneji Tereze Kesovije po Sloveniji. Nastupali su kao gosti u jednosatnom programu i njihov nastup je bio dobar. Nikada ih ne bih čuo uživo da nisu bili ... prikaži još! gosti koncerta Tereze Kesovije u Domžalama, Vrhnici, Celju itd. Na njihovom samostalnom koncertu nikada nisam bio. U susjednoj Sloveniji su stekli popularnost na turnejama sa hrvatskim zvijezdama a najviše nastupaju sa Terezom u Sloveniji.