Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆA VODITELJICA

Anja Alavanja (38) otkrila ime prinove koju je dobila s mlađim nogometnim trenerom

Foto: Instagram
1/8
27.04.2021.
u 16:50

Sredinom travnja u dom domaće voditeljice Anje Alavanje stigao je sječak, a ponosna mama na svom Instagramu redovito se hvali prinovom.

TV voditeljica Anja Alavanja (38) nedavno je postala majka po treći put. Nakon dva sina iz prvog braka, Ivora (5) i Jakova (9) koje je dobila s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem (53), stigao je još jedan mali dječak kojeg je dobila s nogometnim trenerom i ekonomistom Vedranom Viljevcem (34).

"Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da ili je na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!", kazala je Anja za Gloriju otkrivši da se maleni zove Dan, a njegova starija braća ozbiljno shvaćaju svoju ulogu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-  Dečki mi pomažu, ako ništa drugo, donesu i odnesu pelenu, pomaze ga po glavi baš kad je zaspao pa je zbilja uzbudljivo. Dan se od prvog dana navikava na veselu i bučnu atmosferu. A sve nam to vraća tijekom noći - kazala je lijepa 38-godišnjakinja.

Inače, Anji je ovo prvo dijete s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca. Za njihovu vezu doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je voditeljica ponovno u drugom stanju. – Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće, na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja tada. U medijima je progovorila i o imenu.

– Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti... – pripomenula je nasmijano poznata voditeljica koja se 2020. razvela od bivšeg supruga.

VIDEO Vinko Ćemeraš odgovorio je na pitanja u Večernjakovoj desetki

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Anemija
17:47 27.04.2021.

Sljedeći sin nek se zove Noć pa da imate noć i dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije