Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenuci

Anja (23) šokirala Marijanu priznanjem: 'Zvao bi me debela, krmačo... Nisam mu se ni obratila'

Foto: RTL
1/7
28.09.2022.
u 10:08

Mlada medicinska sestra priznala je što su joj sve govorili obitelji njezinih pacijenata, pa čak i vlastiti brat, ali sve bi to uvijek prešutjela

U drugoj epizodi ''Života na vagi'' preostalih 11 kandidata izašlo je na prvo vaganje, a među njima i Anja Veber (23), medicinska sestra u Sesvetama, koja dolazi iz sela Imsovac blizu Daruvara.

Anja je sinoć iznenadila voditeljicu Marijanu Batinić, ali i ostale kandidate i gledatelje, svojom pričom o verbalnom maltretiranju koje je proživljavala od obitelji pacijenata koje je čuvala, a čak i od obitelji.

"Radim u kućnoj njezi, od kuće do kuće. Pacijenti su dobri, ali s njihovim obiteljima imala sam neugodnosti zbog svoje težine. Primjerice, kad bih se oznojila, oni bi rekli: 'Nije ni čudo što se znojiš... Kolika si? Koliko sala imaš?''" ispričala je Anja Marijani koju je to šokiralo te ju je ponovno upitala: "Znači ti si došla pomoći njihovim članovima obitelji i oni su imali takve komentare?"

Mlada medicinska sestra priznala je da je to uglavnom prešutjela.

Priznala je i da ju je brat koji je od nje stariji sedam godina također vrijeđao. 

"Samo bih prošla pored njega, a on bi rekao: 'Debela krmačo.' Nisam mu se ni obratila", priznala je i dodala da sada imaju dobar odnos. No, značilo bi joj mnogo da joj se ispriča nakon svega toga. 

„Moji najveći motivi za prijavu u 'Život na vagi' su zdravlje i želja za trudnoćom“, kaže Anja kojoj je cilj promijeniti prehranu i način života jer ne može ni odjenuti ono što hoće, boji se bolesti, a i ne želi se više nositi s uvredama zbog debljine. „ Od sada gledam samo naprijed, spremna sam na veliku promjenu!“ zaključuje Anja kojoj je vaga pokazala 141,1 kilogram.

VIDEO>>Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije