Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prigovor na količinu

Gledatelji 'Večere za 5' poručuju jednom kandidatu: Ne ocjenjuje se kolika je porcija

Foto: RTL
1/5
28.09.2022.
u 08:27

Gledatelji su nakon emisije na službenoj Facebook stranici komentirali Slobodanovo ponašanje i komentirali su kako mu primjedbe na Marininu večeru nisu bile na mjestu.

Slavonka Marina, koja je kandidate "Večere za 5 na selu" ugostila u Varaždinu, pripremila im je za večeru predjelo naziva Ljetni užitak, glavno jelo Šumski deja vu i desert Okruglo iznenađenje. Njezini gosti su nakon aperitiva pojeli predjelo i bili su oduševljeni, a nakon toga im je poslužila svinjski file s vrganjima uz julienne povrće, špecle i salatu, a Slobodan je komentirao kako ga jelo nije oduševilo izgledom.

- Bilo je prenatrpano na tanjuru - rekao je te dodao kako je i špek u špeclama bio sitno narezan, svinjski lungić presušen, a gljive previše masne zbog vrhnja. Mirjana i Antonija su domaćicu nagradile s desetkama bez obzira na preobilne porcije jer ih je oduševila svojim gostoprimstvom i pozitivnošću, Katarina je dala ocjenu devet jer joj je u predjelu bilo previše luka, a još jednom je spomenula i obilne porcije dok je najzahtjevniji gosti bio Slobodan koji je rekao: - U predjelu je meso bilo suho, glavno jelo bilo je previše jako, previše vrganja i vrhnja i nije mi baš sjelo. Gledatelji su nakon emisije na službenoj Facebook stranici komentirali Slobodanovo ponašanje i komentirali su kako mu primjedbe na Marininu večeru nisu bile na mjestu.

- Najgluplje što netko može reći je da mu je jelo preobilno, pa ne moraš sve pojesti. ma ja i ne razumijem što se takvi ljudi prijavljuju, brate mili samo nešto njurgaju pa budi onda doma... veselite se ljudi. Svaka čast domaćici, potrudila se sa sva tri slijeda a ovaj njurgalo ničim zadovoljni, jedva čekam da vidim kaj bu on kuhao. Pa ne ocjenjuje se kolika je porcija već kakvo je jelo. Bravo sve je bilo super išla mi je voda na usta. E Slobodane tko bi tebi ugodio nije se rodio, gospođa je zaslužila bolju ocjenu. Rijetke su ekipe u kojima nije bilo nekog negativnog gunđala kojem nitko nije mogao udovoljiti. Tako i ovog tjedna. Sreća da je više simpatičnih sudionika, pa... pohvala za četiri simpatične kandidatkinje. - napisali su gledatelji.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije