Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Anica poslužila večeru po domaći, a gosti kritizirali: 'Nehigijenski i neprimjereno za ovu prigodu!'

Foto: RTL
1/6
16.09.2021.
u 21:30

„Predjelo je izgledalo fantastično i okusom je bilo fantastično, nemam zamjerki“, kazala je Iva, dok su Mihael i Dean domaćici zamjerili to što je svatko sa svojim priborom morao uzeti narezak i kiflice s pladnja.

U četvrtak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa se lijepo častila i dobro zabavila kod vesele umirovljenice Anice Petković, ali to nije bilo dovoljno da pređe u vodstvo. Po dolasku na Aničino imanje, kandidati su uočili kako domaćica dobro izgleda te ih je dočekala vrlo opušteno.

„Prilazimo Anici i vidimo savršenog komada! Zgodna, nasmijana i vesela…“ nabrajala je Iva, a ona joj je ekipa zapjevala prigodnu pjesmu: „Joj Ano, joj Anice…“ Veselim tonom su nastavili dalje prema stolu, gdje im je na velikom ovalnom pladnju ponudila razne slavonske delicije.

„Predjelo je izgledalo fantastično i okusom je bilo fantastično, nemam zamjerki“, kazala je Iva, dok su Mihael i Dean domaćici zamjerili to što je svatko sa svojim priborom morao uzeti narezak i kiflice s pladnja. 

Apsolutno nehigijenski jer svojim vilicama svi uzimamo s pladnja“, rekao je Dean, a Mihael je komentirao: „Odlično za neka obiteljska druženja, ali ne i za ovakvu prigodu…“

Foto: RTL/Screenshot
Za glavno jelo Anica je ponudila pohanu zečetinu i junetinu u umaku od vina, a svi su komentirali da je porcija preobilna.

„Kad je glavno jelo stiglo na stol, pomislila sam – ajme, koliko mesa, ali okusom je bilo savršeno!“ pohvalila je Iva, dok je Mihaelu bilo na granici slanoće. 

Kolač zvan Crna policajka bio je poslužen za desert, a njegovo ime je sve zainteresiralo: „Više volim plave policajke, nego crne“, našalio se Dean, no pohvalio je okus slastice, baš kao i Iva: „Desert mije bio perfektan!“

Kao iznenađenje na kraju večeri Anica je pozvala svirače pa se atmosfera dodatno ugrijala kad je Ivan na note harmonike ustao na stolac i krenuo plesati, a nakon plesa stigao je red i na ocjene.

Foto: RTL/Screenshot
„Desetka jer mi je sve bilo savršeno! Pozdrav teti Anici!“ kazala je Iva. Ivan je domaćicu nagradio devetkom, dok su joj Dean i Mihael dali ocjenu 7 zbog nedostatka pribora uz predjelo.

Tako je Anica zaradila 33 boda, što nije dovoljno za pobjedu. Sutra preostaje za vidjeti može li Ivan napraviti bolju večeru od Mihaela, a tko će biti pobjednik moslavačkog tjedna – pogledajte u petak u 20.15 sati na RTL-u!

Foto: RTL/Screenshot

VIDEO Severina postaje TV voditeljica na novoj televiziji 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije