Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok je u realityju

Vampirici Olji prijeti zatvor zbog malverzacije teške 17,5 milijuna kuna: Nije se pojavila na sudu

Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
16.09.2021.
u 16:51

Prijedlog je upućen izvanraspravnom vijeću, koje bi o tome moglo odlučiti do kraja mjeseca. Ako joj odrede istražni zatvor onda će se za Oljom raspisati međunarodna tjeralica, rekli su sa suda.

Olja Einfalt Mihovilović (58), poznatija kao splitska vampirica, jutros je imala zakazano ročište na Županijskom sudu u Splitu u 9 sati, a sve zbog optužbi za gospodarske malverzacije teške 17,5 milijuna kuna.

No, Olja se nije pojavila na sudu jer je trenutno u kontroverznom srpskom realityju 'Zadruga', u koji je ušla početkom mjeseca. 

Olja je uoči ulaska u show za 24 sata rekla kako ne želi izbjeći suđenje i da bi htjela doći na sud direktno iz Šimanovaca gdje se snima Pinkov show. Na ročištu se nije pojavio ni njen odvjetnik Željko Lubina.

Kako Olja nije obavijestila sud o nemogućnosti dolaska, sutkinja je izdala prijedlog da joj se odredi istražni zatvor.

Prijedlog je upućen izvanraspravnom vijeću, koje bi o tome moglo odlučiti do kraja mjeseca. Ako joj odrede istražni zatvor onda će se za Oljom raspisati međunarodna tjeralica, rekli su sa suda.

VIDEO>>Velimir Grgić: Nije čudno kako neki ne vjeruju u koronu, takve teorije širile su se prije 100 godina

Ključne riječi

Komentara 6

BR
BratGandalfovogBrata
17:32 16.09.2021.

ako je vi možete zvati vampiricom i vrijeđati ju sukladno tome ja ću je nazvati starom kurvetinom

Avatar Mali Berica
Mali Berica
17:55 16.09.2021.

Olja je Srpkinja, oni su poznati po tome da ne poštuju sud.

DU
Deleted user
17:40 16.09.2021.

Svasta ima u Bozjem vrtu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije